Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel21

Miłość na odległość a 'zdrada'.

Polecane posty

Cześć. Na wstępie chciałbym zaznaczyć że jestem facetem i muszę się komuś wygadać.. tak po prostu muszę. A więc moja sytuacja wygląda tak: Mam 21 lat a moja była dziewczyna 22. Mieszkamy daleko od siebie bo dzieli Nas aż 550km. Byliśmy ze sobą 20 miesięcy i nagle ona powiedziała KONIEC. Rozstaliśmy się ponieważ twierdziła że jej nie rozumiem, nie wspieram. Chciała odejść? Okej dałem jej wolność lecz po paru dniach (3-4-5) rozmawialiśmy i powiedziała mi że ma już innego faceta i jest z nim szczęśliwa, że mieszka blisko niej bo w tym samym mieście. Spotykają się, całują - lecz to mnie bardzo boli. Mówiła mi o tym z taką lekkością że cały się trząsłem jak mi to opowiadała. Najgorsze jest to że ja nadal ją kocham i chciałem jej wybaczyć to że się z innym kilkakrotnie całowała ale ona mówi że mnie kocha ale wybiera jego.. Nie wiem co mam o tym myśleć - zrobiła mi wodę z mózgu a ja nie potrafię się pozbierać..

Tak. Jak się spotykamy to spędzaliśmy ze sobą 1-2-3-4 tygodnie ponieważ albo ona była u mnie albo ja u niej.

Dziś znów się z nim spotka.. jeszcze razem pracują. Dobija mnie ten fakt że tak szybko znalazła sobie innego - starszego (25lat). Powiedziałem jej żeby się do mnie nie odzywała to zadzwoniła dziś i powiedziała że mnie kocha ale nie może ze mną być bo woli tego nowego.. Postaram się o niej zapomnieć tylko nie wiem jak.

Gość gość
zachowała się jak szmata.. jak można mówić ze się kogoś kocha a potem spotyka i całuje się z innym. Olej tą pannę, na niej się świat nie kończy zapewniam! Znajdź sobie kogoś bliżej to nie będzie problemów takich jak teraz bo nie wiesz co zrobić bo do niej raczej nie pojedziesz żeby usłyszeć żebyś 'spadał'. Powodzenia! :)

Gość gość
Chłopie.... gdyby Ciebie kochała to nie dopuściłaby do takiej sytuacji że całuje się z innym po paru dniach!!! a jeżeli ci tak mówi to zwykła gra na uczuciach! niech ją tamten facet rzuci bo z nim zrobi to samo

Gość gość
Odpuść, zaraz wskoczy mu do łóżka desperatka

Gość gość
"ałowała ale ona mówi że mnie kocha ale wybiera jego.." zaakceptowac and move on

Tylko ciężko mi z tym.. muszę coś z tym zrobić ale nie mam pojęcia co :(

Gość gość
"wybiera jego.." !! facet MOVE ON .. ona juz wybrala :) ja tak kiedys mialam ze wyralinna zamiast mnie i sie z tym pogodzilm i tego samego teraz wyagam od nego i kazdego innego ... aby uszanowal moje zdanie

To nie takie proste odpuścić, ale będę musiał. Zaraz idę z kolegą na piwo i się wygadam może to mi pomoże ;)

A jeszcze jedno mnie męczy.. można kogoś kochać a spotykać, całować się z innym?

Gość gość
raczej się przyzwyczaiła a mówi że kocha.. kocha ale pewnie tego nowego.

tak jej mówiłem.. powiedziała że nie. Również powiedziała że się do mnie nie odezwie już NIGDY. Lepiej nie utrzymywać z nią kontaktu?

Gość gość
Ty się do niej nie odzywaj. Ona odezwie się prędzej czy później jak Cię kocha :)