Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati28

potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość nati28

Witam chciałam prosic o pomoc finansową.jestem matka która wychowuję trójkę dzieci.ojciec dzieci nas zostawił i nie placi alimentów,jestem w trakcie załatwiania alimentów z banku ale to tez trwa jakieś dwa miesiące a do tego czasu nie mam jak zapłacić czynszu bo rodzinne i 200zl z domu pomocy to idzie na bierzace wydatki.jedno dziecko mam w szkole,drugie chodzi do przedszkola a trzecia ma półtora roku i musi pic mleko modyfikowane ponieważ na to zwykle jest uczulona i dosyć kasy na to idzie.prosze o jakie kolwiek pieniądze,nie chce darowizny.jak juz będę miała pieniadze to poprzelawam na konto.to mój adres mailowy fnati252@o2.pl.z góry dziekuje

Gość gość
mogę ci pomóc w inny sposób, np przesłać paczkę żywnościową typu makarony,kasza,cukier, konserwy...itp

Gość gość
następna naiwna naciągara

Gość gość
autorko a skad jestes? ja mogę pożyczyc ale tylko pod warunkiem ze spiszemy umowe ze mi oddasz

Gość gość
Nie chce makaronów lub innego g/o/w/n/a od ciebie. Potzrebuje kasy

Gość gość
tak o, z dnia na dzień odszedł, nie wierzę, trzeba byo nie rodzić z nim tyle dzieci,a jak rodziłaś to trzeba było sobie zaoszczędzić na tzw. czarną godzinę. Nie stać na dzieci a rodzą jak cholera, dziecko za dzieckiem, mój mąż jak jest nie do końca "dobry" to mam jedno dziecko i to już ma 14 lat i w życiu nie zdecyduję się na kolejne.

Gość gość
17:01 i po co piszesz te wypociny? myslisz ze ktos wezmie twe slowa pod uwage?

Gość gość
zrób sobie jeszcze ze trójkę ,to ci lżej będzie

Gość gość
Idz do kościoła ksiądz lubi rodziny z duźą ilością dzieci i jest b.bogaty.

Gość nati28
nie chodzi mi tylko o kase jak to niektorzy pisza,tak paczke z zywnoscia chetnie przyjme,a jak ktos mi nie wierzy ze potrzebuje to prosze przyjechac do mnie i to sprawdzic.podaj mi maila to wysle ci adres.

Gość nati28
a jak ktos ne wierzy to i nie chce pomoc to niech nie pisze,ja akurat mam takie zycie jakie mam,i nie zaluje ze mam dzieci bo to najpiekniejsze co moze byc,a jak facet sie okaze gnojem to i tak zawsze wychodzi na to ze zona byla ta zla.i chocbym miala nie jesc i tyn wpierda..... to dzieci sa dla mnie wszystkim.i wspolczuje komus kto kto mysli ze dzieci to cos zlego.

Gość gość
Oh wspolczuje Co za cham

Gość gość
Autorko napisz skad jestes

Gość nati28
Jezeli ktos chce mi naprawde pomoc a nie pisac zbędne komentarze to proszę pisać na maila który podalam fnati252@o2.pl

Gość gość
skoro masz internet to chyba nie jest tak zle u ciebie jak piszesz sa organizacje dobroczynne i pomoc spoleczna tam sie zwroc polowa ludzi w kraju potrzebuje pomocy a nie prosza o nia wiec wez dzieci i idz do kosciola albo do opieki ktos pomoze

Gość nati28
Mieszkam 40km od Bydgoszczy.Więcbork.a Internet mam wliczony w czynsz.sama bym sobie nie zalozyla Internetu.a w domu opieki byłam i 100zl mi przyznali ale za to to mam 4mleka do malej i to wystarcza na półtora tygodnia.a jeszcze jakby się ktos czepial to mieszkanie musiałam wynająć bo gmina nie ma lokali komunalnych tak bynajmniej mi powiedzieli w gminie.a musiałam wynająć bo mój ojciec jest alkoholikiem i opieka jak przychodzila to mowila ze nie mogę w takich warunkach mieszkać z trojka dzieci ze musze cos małego wynająć.wiec wynajem za 350zl rodzinnego mam 369zl wiec 16zl zostaje mi się na życie i te 100zl z opieki.

Gość nati28
No może i cham,ale jednak widzę i czytam to co tutaj niektórzy piszą to ja jestem potępiana bo proszę o pomoc.pierwszy raz się zdecydowałam na taki krok,ale widzę ze ostatni.bo nie jestem żadną oszustką czy czym kolwiek jeszcze.bola mnie te słowa.wiec chyba nie warto się zadręczać tymi słowami co piszą,bo i tak mam dosyć problemów

Gość gość
Współczuję ci bardzo. Naprawdę nie ma nikogo kto mógłby ci pomoc ? Rodzina znajomi ?

Gość nati28
Moja mama zmarla 4lata temu na raka.jak miałam problem to zawsze mi pomogla.a teraz to nie mam nikogo

Gość gość
Na forum gazety pl pomocne emamy ,tam napisz dziewczyny coś pomogą,tylko nie proś o pieniądze a o jedzenie :)

Gość nati28
Dziekuje