Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w tym kraju już nie ma dziewic?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 24 lata i się nie całowałem i mnie odpycha od tego. Kobiety same zaczęły być dla mnie mocno obojętne. To chyba też przez bycie singlem. Jeszcze kilka lat do przodu i całkowicie znienawidzę płeć żenską.

Gość gość
ta :D 30 letnie dziewice na zony super pomysl ale pozniej sie nie zdziwcie, że nie ma seksu w małżenstwie bo kobieta, ktora przez tyle lat unika seksu z pewnoscia bedzie demonem seksu;d

Gość gość
Dziewica przez 30 lat dziś X Uuu, prawda bardzo boli, co? A jak zabolala, to stosuje sie przemoc w slowie? Slaba i pelna kompleksow jestes, skoro tak latwo wyprowadzic Cie z rownowagi. Nie napisze Ci jakie mamy z zona wyksztalcenie, czym sie zajmujemy, ile mamy dzieci, ile z zona zarabiamy, jaki mamy dom i jakimi autami sie wozimy, aby Ci oszczedzic nerwow. Napisze Ci natomiast, ze ona byla dziewica, a ja prawiczkiem.

Gość Dziewica przez 30 lat
On dobrze wie o tym, powiedziałam mu o tym na samym początku naszego związku i jemu to nie przeszkadza, przyznał się sam ze też miał 2 lata szaleństwa w których przespal się z 5 czy 6 kobietami potem miał kilka stałych partnerek i z niektórymi tez spał, ogólnie mówiąc miał on więcej partnerek seksualnych niż ja partnerów. Rozwodu z pewnością nie będzie, no dogadujemy się we wszystkim w łóżku tez

Nie rozumiem czego niby mam wam zazdrościć? Ze ty byłeś prawiczkiem a twoja żona dziewica i jesteście razem? Tego mam zazdrościć? Tego to ja nie zazdroszczę bo nawet nie mam czego, dzieci nigdy nie chciałam mieć i dalej nie chce, fakt nie mam ogromnego domu i samochodu, nawet nie mam prawa jazdy, nie jest mi to do niczego potrzebne, mój narzeczony ma samochód i rzadko z niego korzysta, tez nie jest mu właściwie potrzebny, nawet jeśli nie mamy wielkich dochodów i nie żyjemy w luksusie to jest nam świetnie, gdy byłam mała żyłam w biednej rodzinie, na chleb nie starczyło, aco dodopiero mówić o innych rzeczach, a mimo wszystko to były wspaniała lata mojego dzieciństwa, zawsze spędziłam czas ze swoimi rodzicami i rodzeństwem, wszystkie te zabawy spotkania śmiech i miłość jaka się czuła nie zamienilabym na żadne bogactwa świata, teraz znów jestem tak samo szczęśliwa jak przed lat i żadne pieniądze nie są warte tego co teraz mam :)

A co do mojego zachowania to zawsze byłam porywacza i mówiłam to co ślina na język przyniesie, tutaj wyrzuciłam z siebie to ze przez 10 lat trzymałam jak głupia dziewictwo "do ślubu", i zmarnowałam ten czas na czekaniu, choć bardzo chciałam zaznać tej przyjemności która mnie omijala

Gość gość
Dziewica przez 30 lat dziś X I co, taki przystojny, inteligetny, mily, uprzejmy, kulturalny i wogole och i ach facet nie chce miec z Toba dzieci? To chyba z nim cos jednak jest nie tak, bo w taki sam sposob okreslilbym siebie i nie wyobrazalem sobie, abym nie splodzil potomkow majac tak dobre geny. Kobieta, ktora nie chce dac dzieci swojemu mezczyznie tak naprawde nie kocha go i zadne Twoje argumenty tego nie zmienia.

A co w tym złego ze nie chce być matką? Nie przepadam zbytnio za dziećmi i nie chce ich mieć, a dla niego jest to obojętne widzi + i - w posiadaniu dzieci jak i wy ich braku, ja widzę same - posiadania dzieci. Nigdzie nie jest napisane że każda kobieta musi być matką

Gość gość
do gość wczoraj ty chyba głupia jesteś nawet antropolodzy twierdzą, że człowiek jest gatunkiem poligynicznym na co wskazuje budowa naszych ciał. i z kończ już z tym feministycznym bełkotem feminazistko! Jak to budowa ciała wskazuje na to ze jesteśmy gatunkiem poligamicznym?(Pisze się poligamicznym, nie poligynicznym, sprawdź sobie.)Gdzie Ty te farmazony chłopczyku przeczytałeś?Jak bardzo trzeba być ciemnym na umyśle żeby tworzyć takie ideologie? Jeśli chcesz mnie obrazić musisz się bardziej postarać.Określenie "głupia" jest na poziomie podstawówki....

Gość goscianenajacegodziewice30lat
DO GOŚCIA NENEKAJĄCEGO DZIEWICE PRZEZ 30 LAT Dlaczego uważasz że faceci są rozwięźli przez nas kobiety?Nie macie żadnych wartości w życiu po za zaliczaniem kolejnej panny?Niestety isnieją tacy osobnicy. Może to z wami coś jest nie tak?Często słysze( szczególnie od księży) że to kobieta powinna dawac przykład, szanując siebie. Przecież nie jesteście zwierzętami możecie zapanować nad popedem. Każdy powinien miec do siebie szacunek czy jest mężczyzną czy kobietą, proste. Płeć nie odgrywa tutaj większej roli...

Gość gość
do dziewicy przez 30 lat. Skoro tamci faceci oczekiwali od Ciebie że im się oddasz,a Ty nie chciałaś i szli do innej to może coś z nimi było nie tak , nie z Toba? Może trzeba było poszukać takiego, który zaczeka i nie koniecznie zaczekać z tym do ślubu. Ja poczekałam moze nie 30 lat,a le dosc długo jak na dzisiejsze standarty. I jestem z ta osoba dość długo może wezme z nim slub, może nie. Nie wiem co przyniesie mi życie.Jednego jestem pewna, nie żałuje tego...

Gość gość
goscianenajacegodziewice30lat dziś DO GOŚCIA NENEKAJĄCEGO DZIEWICE PRZEZ 30 LAT X Wzywam Pana/Pania do zaprzestania pomawiania mojej osoby, jakobym dopuscil sie nekania osoby wypowiadajacej sie pod pseudonimem "Dziewica przez 30 lat". Prosze o wycofanie swojego pomowienia w odpowiedzi na moja wezwanie.