Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w tym kraju już nie ma dziewic?

Polecane posty

Gość gość

czy nawet 15 latki musiały mieć już c***ja w doopie?

Gość gość
Niestety, teraz już nastolatki uprawiają seks.

Gość gość
to niestety mają na mnie dożywotni zakaz bo nie mam zamiaru brać resztek po kimś

Gość gość
ty to przemo wypjerdalaj świnie pędzić

Gość gość
Też nie mam zamiaru, jestem w wieku Przema, ale nie chciałbym kogoś po przejściach. Obrzydlistwo.

Gość gość
no ja nie wiem mnie po prostu instynktownie takie bez błony brzydzą może nie mają dzieci ale to tak jak by brać sobie panne z dzieckiem (bo chciały już mieć je z innymi) masakra albo będę pierwszym i jedynym albo nie będę w ogóle

Gość gość
Masz rację. Nikt nie chcę być na drugim miejscu. Nawet stare prawiczki, taka jest prawda. Albo jedno albo nic.

Gość gość
kurde masakra to obrzydlistwo brać dziewczyne po kimś... :/

Gość gość
kurdę to obrzydlistwo brać chłopa co to całe życie w skarpete walił:-o

Gość gość
A myslicie, ze dlaczego mlodzi maja wyj****e na zonaczke ze swoimi partnerkami, ktore wczesniej popuszczaly szpary innym?

Gość gość
Bo się kurwiły dziwki. Jebać je.

Gość gość
brać dziewczynę po kimś to tka jak by patrzeć na to co ona wyrabiała z innymi jak sperma jakiegoś faceta wypływa z jej dróg rodnych jak się dławiła robiąc laskę obśliniali się itd i ja mam teraz to smao robić po jakimś fagasie? no qrwa bez jaj!

Gość gość
to tak jak by lizać spermę tego kolesie jego ślinę itd :/

Gość gość
Dokładnie. Całuj się jeszcze z taką. :D Takie kobiety powinny iść do domu publicznego i tam zarabiać na chleb.

Gość gość
Podobnie jest z pocalunkami. Potem bierzesz resztki tego kolesia do swoich ust. Bo coś tam zostaje z jego śliny w jej paszczy.

Gość gość
obrzydliwe są te nieczyste!

Gość gość
a was prawiki -niechciane nawet przez pasztety-powinni kastrować i obowiązkowo faszerować bromem. Bo wam sperma świat przysłania:D

Gość gość
18;30 10/10 :D:D:DD:

Gość gość
Ja się ponoć podobam kobietom, ale to ja je odrzucam ze względu na ich nieczystość.

Gość gość
tak się składa, że ja jestem chciany ale ja nie chce bo nie wyobrażam sobie całować się z dziewczyną która wymieniła ślinę z innymi facetami jeszcze się czymś zarażę nie mówiąc już o wylewie spermy z pochwy obrzydlistwo ale mnie nie kręci wsadzanie penisa w obcą sperme :/ do tanga trzeba dwojga wy też będziecie same chyba, że zgodzicie się na poligynie z facetami którym jest wszystko jedno (czyli patologią)

Gość gość
Latawice będą już musiały sobie brać patologię, innej drogi nie ma.

Gość gość
gość dziś a was prawiki -niechciane nawet przez pasztety-powinni kastrować i obowiązkowo faszerować bromem. Bo wam sperma świat przysłania X A pokrzycz, sobie pokrzycz. Koniec koncow to dziewczeta, ktore popuszczaly wczesniej szpary zostaja samotnymi matkami, ewentualnie tkwia w konkubinacie z lysymi, otylymi dresami, bo zaden facet, ktory soba cos reprezentuje nie zainteresuje sie takim odpadem. Wezcie sie baby za wychowanie swoich corek na szanujace sie dziewczeta, bo skoncza jak te, o ktorych mowa powyzej.

Gość gość
dziecko do prawidłowego rozwoju potrzebuje obojga rodziców więc samotne matki wychowają te swoje córki na takie same szmaty jak i one jak to się mówi "jaka matka taka córka"

Kurczę jak to jest, że mój facet nie jest moim pierwszym, nie jest łysym dresem, nie należy do patologii. Jest natomiast znakomicie wykształconym i dobrze sytuowanym facetem z przyszłością. Ach, zapomniałam, on jest normalny.

Gość gość
a wy bulicie alimenty następne 25 lat i utrzymujecie nas:D:D:D to mało za jedno popuszczenie szpary?D:D:D ja do pracy nie musze iść- ale jak ty alimentów nie zapłacisz to pójdziesz siedzieć hahaha

Gość gość
Widocznie był na tyle głupi, że cie chciał. Dziękuj Bogu.

Gość gość
poroochac to każdy dałn chce:D a że chłopy to dałny...

Nie mam komu i za co dziękować. Nie byłoby tego, byłby inny. W życiu nie miałam problemu ze znalezieniem faceta, który chciałby się ze mną związać. Normalni, dorośli ludzie nie mają takich schiz .

Gość gość
Jeżeli ktoś jest prawiczkiem ma prawo wymagać dziewicy. Jednemu to będzie przeszkadzać, komuś może nie.