Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikonka33

moj facet

Polecane posty

Gość ikonka33

Mam ekstra faceta, dba o mnie, zalezy nam na sobie, ale mnie co jakis czas strzela po prostu k***ica. Chyba zyje w urojonym swiecie, ale meczy mnie to, ze moj facet po pracy wraca do domu i nic nie robi. Siedzi w domu, cyt."odpoczywa", pomoze mamie w kuchni i o 21 jest w lozku i on juz jest smeczony. Irytuje mnie, ze nie spotyka sie z nikim, nie wychodzi, nie zaszaleje, nie pokorzysta z zycia. On chyba tego nie potrzebuje. Gdy sie widzimy, to jest ogolnie chetny na wyjscia, ale tez tylko we dwoje, rzadko kiedy zaprasza mnie do siebie i nie chce rzychodzic do mnie, spotykac sie ze znajomymi. Jestesmy juz dorosli, mamy po 27 lat, ale meczy mmnie to odizolowanie, ze on nie czuje potrzeby wyjsc z kims beze mnie. Ja tez nie jestem zimprezowych, ale spotkac sie z kims lubie.Doluje mnie to i wkurzam sie tez na siebie, bo od razu siada mi humor, jak dzowni do mnie o 21 i zmeczonym glosem oznajmia, ze jest zmeczony:| i zla jestem na niego i na siebie, ze sie na niego o to wkurzam... A moze u sasiada trawa zawsze bardziej zielona? Uwielbiam znim spedzac czas i rozmawiac, ale chcialabym, zeby byl bardziej otwarty...

Gość gość
nastepna przypierdajaca sie debilka

Gość gość
... ale o co chodzi... :D

Gość gość
Biedna jestes

Gość gość
:-D o kuwa, dziewczyno o co ci chodzi? skoro wychodzi z tobą to gdzie masz problem? co cię obchodzą jego relacje z innymi i to czy się z kimś spotyka czy nie. dla mnie jesteś idiotka :O

Gość gość
Zla jes bo facet jest w porzadku. Dobrze, ze to tylko prow. Ale wile kobiet tak ma, a potem na forach wylewaja zale jaki to on okropny, bo takiego wybieraja, jak jest ok to opinia jak powyzej.

Gość ikonka33
ze nie ma zycia poza praca, to mnie wkurza i nie ma potrzeby zeby to zycie urozmaaicic i spedziec czas wolny inaczej. Siedzimy ciagle we dwoje, do nikogo nie moge go wyciagnac, moich znajomych unika, a do swoich wyjscia nie proponuje...

Gość gość
Moim zdaniem on jest takim właśnie człowiekiem i albo go akceptujesz takim albo nie.

Gość gość
o jejku chcesz mojego pie*dolniętego ,który gdy tylko kolega zadzwoni bo sraczke ma od razu do niego jedzie? jest na zawołanie każdego? chciałabym i chcę takiego faceta jak twój! gdzie takiego można spotkać??

Gość gość
Kopnij tdgo faceta w d**e za nim cię zdradzi

Gość gość
pytam poważnie, idealny kandydat na męża jak dla mnie!

Gość ikonka33
wiem, ze te moje wymysly sa chre i to prawda, jest idealnym kandydatem i kocham go, ale brakuje mi nas wsrod ludzi. pewnie z tego jeszcze wzgledu, ze wlasnie tego nie mam urasta to do rangi problemu rozmiarow jak Ziemia:D gdybysmy od czasu do czasu gdzies wyszli, spotkali sie z kims naszym wieku, pogadali i wrocili, to zupelnie inaczej czlowiek prosperuje. a tak to sylwka spedzilismy tez w domu i boje sie co bedzie z kolejnymi. chocia fanka sylwka nigdy nie bylam, to terazzlosci mnie fakt spedzania go w domu, bo nie mamy 50 lat. moze wyciagne go chociaz do brata. zdaje sobie srawe, ze sie dziwniezachowuje, ale im bardziej on jest na nie, tym bardiej to wyjscie jest dla mnie wazne, a im bardziej dla mnie wazne, tym bardzziej on sie opiera, bo czuje, ze sie schizuje.