Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć znajomym o orientacji ?

Polecane posty

Gość gość

z moimi koleżankami znamy śię od drugiej klasy szkoły podstawowej zawsze jak piszemy na fc to często z ich strony są tematy o facetach ja oczywiście żadnego zainteresowania nimi nawet jak chwaliły się zdj ich mówiłam ładny a tak naprawdę mi wisiał zawsze unikam tematu o facetach i wkurza mnie to gadanie kiedy w końcu poznasz faceta na stałe albo ten by chciał z tobą chodzić albo masz faceta? To mnie denerwuje zawsze ktoś chce mi załatwiać go kto by nie przyjechał do mnie albo ja do kogoś zawsze słysze mam dla ciebie fajnego chłopaka boje się przyznać o tym że jestem lesbijką boje się odrzucenia jednej tylko koleżance powiedziałam urwała kontakt w 2010r i do dziś się nie odzywa jak się do tego przyznać żeby mi głowy tym nie zawracali ?

Gość gość
tez mam ten problem, tzn jestem bi bardziej w strone les, kiedys powiedzialam bardzo dobrej kolezance (mialam 16 lat, teraz mam 20) i niestety najpierw sie nie odzywala w szkole, potem ja zmienilam szkole, ona juz nie chciala utrzymywac kontaktow, wiedziala ze mi sie podoba, moze dlatego? ale juz nikomu wiecej nie powiedzialam, wole to ukrywac

Normalnie. Jeśli zerwą kontakt, to nie byli warci znajomości. I bardzo dobrze, niech się zweryfikują...

Gość MagdaPz6
polska to zacofany kraj ,Kościół to największy wróg wolności ! Kler ma kłopoty z myśleniem, i te swoje wydumane brednie narzuca Polakom. religię się krzewi poprzez indoktynację ludzi a najbardziej podatne na indoktrynację są dz.ieci. Klasyczna, patrial.chalna rodzina zawsze była główną ostoją indoktrynacji katolickiej i dltego kler tak broni ten model ro.dziny. Wie, że z jej zmianą na rodzinę patchworkową upadnie jego wła.dza nad dzi.ećmi wykon.ywana rękoma zindo.ktrynowanych ro.dziców ogłupieni przez kler rodzice najpierw sami ogłupiają swoje dzieci a potem oddają je w ręce parafialnych ogłupiaczy i żeby było straszniej ogłupianie dokonuje się w szkole. les & homo prześladowani i pogardzani w imię krzyża ? całą kultura katolicka przesiąknięta jest strachem przed grzesznością, śmiercią i piekłem. "memento mori" to takie katolickie motto życiowe. inna sprawa, że teraz mniej straszy się wprost, a bardziej pośrednio. Jak się tak zastanowić co mówi ten facet w sukience z ambony to jest to zbiór religijnego bełkotu oraz po prostu bzdur.

Gość gość
Będzie to trudne ale dziękuje za odpowiedzi

ja o swojej nie mówię, nie wiem co za problem, Twoje znajome wciskają Ci na żer Twego popędu zdjęcia jakichś typów? ja bym nie chciała się przyjaźnić z osobami, których głównych tematem jest: patrz, co za mięcho:D jakbym była lesbijką to bym się nie przyznawała przed znajomymi żeńskimi ale to moje zdanie.

to gadanie kiedy w końcu poznasz faceta na stałe albo ten by chciał z tobą chodzić albo masz faceta? T x :O ja bym zdębiała po takim wpiertalaniu się wsiowym i wykasowała kontakty.

Gość gość
Właśnie ja chciałam o tym powiedzieć ale jakoś nie mogę "wyjść z szafy "podziwiam ludzi takich michał piróg robert biedroń czy tomasz raczek mówią o tym głośno i się nie boją

Gość gość
ja powiedzialam o tym matce i ojcu do dzis sie nie odzywaja(minelo 10 lat)

Gość gość
też mam z tym problem wie tylko jedna osoba na fb ale tylko dlatego że jest tolerancyjna o lgbt