Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jan Paweł II zagłosowałby na Bronisława Komorowskiego

Polecane posty

Gość gość

Bo to najlepszy kandydat.

Gość gość
Oskarżam Platformę prawie Obywatelską o rujnowanie mojej Ojczyzny, o wyprzedaż majątku narodowego i o dobieranie się do polskiej ziemi i Lasów Państwowych, o wypędzenie milionów młodych, zdolnych, wykształconych Polaków za chlebem i ciężka pracą za granicami niezgodną z ich kwalifikacjami. Oskarżam o zmarnowanie pieniędzy wyrzuconych na kształcenie tych wypędzonych w polskich szkołach, w polskich akademiach, na polskich uniwersytetach. Ci wykształceni młodzi ludzie zamiast budować dobrobyt Polski, tu rodzić, wychowywać dzieci poniewierają sie za granicami i budują dobrobyt UK, Irlandii, Norwegi,. Zwiększają w tych krajach przyrost naturalny podczas gdy Polska wymiera i demografowie prognozują, że w 2050 będzie nas o 6 milionów mniej, a za 100 lat tylko 15 milionów. Oskarżam platformę prawie obywatelską, że z Polski zrobiła montownie dla zagranicznych firm, w których pracują tabuny polskich niewolników za grosze, a nadzorują ich nadzorcy niewolników zarabiający miesięcznie kilkakrotnie więcej niż cała załoga. Oskarżeń jest więcej... Może inni dopiszą, bo mnie się nóż w kieszeni otwiera, którego nie mam.