Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś mi za to będzie grozić? (np, sąd?)

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się, że mój facet mnie perfidnie zdradza. Jeszcze mu nie oznajmiłam radosnych wiadomości. Chcę się zemścić chociaż odrobinkę. Wymyśliłam plan. Zaproszę go na wieczór i udam, że mam ochotę na seks. Zacznę od lodzika i jak już będę miała w buzi jego penisa to ugryzę najmocniej jak potrafię. Ogólnie to jego mi nie szkoda, niech cierpi i niech biegnie nawet na przyszywanie tego fiuta do szpitala (chociaz i tak pewnie nie dam rady tak mocno ugryzc) bardziej sie boje o konsekwencje prawne? Moze mnie o cos oskarzyc? Pytam powaznie.

Gość kurczołak
jakbyś mnie ugryzła w fiuta to urwałbym ci głowe prawdopodobnie zanim pomyślałbym co robie

Gość gość
Spokojnie, o to sie nie boje. Mysle, ze pierwsze co zrobi to zacznie ratowac zranione przyrodzenie a nie dokonywac samosadu na mnie. Poza tym nie wyobrazam sobie zeby podniosl na mnie rękę w jakiejkolwiek sytuacji. Bardziej sie boje, ze bede miała za to jakiś wyrok (do tej pory oczywiscie jestem niekaralna)> Glupi s*******n, chce mu chociaz w ten sposob pokazac gdzie jego miejsce.

czemuj po prostu znim nie zerwiesz tylkod chcesz mu robic jak taka szmata wredna

Gość gość
Wiem wlasnie - wstyd, bol o to mi chodzi. Nienawidze go i mam nadzieje, ze nie pojdzie z tym na policje. pisze to kompletnie serio, mam ochote mu tak zrobic. Zabki mam mocne, 4 lata aparatu wiec zostawie mu linie jak od linijki

Gość gość
Jak mu odgryziesz, to będziesz płacić mu dożywotnią rentę. Jak zostaną ślady, to oskarzy cie np o gwałt. Słaby pomysł. Może posmaruj rękę jedną z tych najoztrzejszych papryczek i złap go za fiuta. Tylko nie trzyj jemu i sobie oczu.

przestan zerwij z ni m po prostu slkroro cie zdradzil to chyba nie chcesz isc za niego do p*****la albo mu placic poxniej rente???

Gość gość
hehe, dobry pomysł :D

Gość kurczołak
ty chyba nie bardzo rozumiesz o czym mówie. tu nie chodzi o samosąd tylko reakcje instynktowną. tyle jeżeli chodzi o gryzienie. w przypadku odgryzienia jedyna konkluzja jaka by mie naszła to że straciłem sens życia a wtedy z pewnością bym cie zapiertolił na miazge. no ale rób jak uważasz

Gość gość
Zakładam że ten temat to nie prowokacja. A więc tak - po pierwsze - wina zawsze leży po obu stronach. Nie zastanawiałaś się dlaczego Cię zdradza? Na pewno w waszym związku działo się ostatnio dobrze? Po drugie - jeśli to będzie "zemsta" to raczej kiepska. Nie dość że wyjdziesz na kretynkę, to i faktycznie możesz mieć problemy z prawem. Naprawdę tego chcesz? Jeśli ten facet rzeczywiście perfidnie Cię zdradza i nie czujesz w tym w ogóle swojej winy, to po prostu z nim o tym pogadaj i zakończ ten chory związek. Tylko po ludzku i jak dorosła osoba, a nie dziecko.

Gość gość
A najlepiej przywiaz go najpierw do łóżka (możesz wtedy wsadzić mu paprykę do tyłka)

Gość gość
z tą papryczką super pomysł.

Gość gość
Napisz mu na klacie szminka "jestem gejem" i zrób zdjęcia

Gość gość
Ten temat to nie prowokacja. Wiem, że chwytam się jak tonący brzytwy ale pierwszy raz w życiu ogarnęła mnie taka chęć zemsty. NIgdy, tak się nie czułam, pierwszy raz chcę komuś sprawić maksymalny ból. Nie chcę z nim rozmawiać skoro on uznał, że to ja nie jestem warta rozmowy (bo sugerujesz, że coś się psuje a on mi nigdy nie dał do zrozumienia). Może rzeczywiście uzyję tej papryczki. Dzieki za odpowiedzi. Tutaj nie chodzi o moralnosc, bo zycze mu najgorszego ale o wlasnie te konsekwencje prawne. Chociaz moze on bedzie sie wstydzil pojsc z tym na policje. Przeciez i tak mu nie odgryze bo nie jestem w stanie.

Gość gość
Pokaż wszystkim dziewczynom, z którymi spał, "zaświadczenie" że masz HIV.

nie robnic po rpostu z nim zerwj i powiedz za co.powiez ze niema powrotu i koniec. takie rady mi przychodza do pijanegj glowy gdybym ja byl na jego miejscu to poczulbym co trace

Gość gość
za takie cos jest wyrok i bedziesz mu odszkodowanie placic jak lekarz zglosi sprawe na policje. to tak jakbys odgryzla komus nos lub ucho

Gość gość
Ale ja mu nie odgryzę penisa! Tylko mocno ugryzę a to jest różnica. Tak żeby się goił przez kilka dni (no moze tygodni haha)

Gość gość
uważaj lepiej na swoją głowę

Gość gość
Od papryczki może skończyć w szpitalu, wiec to musi być niby przypadkiem, że zrobiłaś dla niego jakieś danie i nie umylas rąk.

Gość gość
odgryziesz bo tam nie ma kości :D

Gość gość
zapros g do siebie na seks. jak bedziecie juz lezec nago w lozku wyjmij spod poduszki tasak i przyloz do stojacego fiuta (ale najpierw wloz swoje brudne majtki w jego gebe) najlepiej jak ten kochas bedzie przywiazany. powiedz co wiesz i zeby blagal o zostawienie jego flaczka calego

Gość gość
Oj, zeby pozniej nie skonczyla z tym tasakiem w plecach. Radze powaznie sie zastanowic nad okaleczaniem przyrodzenia mezczyznie, bo znalem kiedys pare, gdzie dziewczyna po takiej akcji dostala takie strzaly na twarz, ze stracila lewe oko.

Gość gość
Jak on ma błagać z brudnymi gaciami w gębie?

Gość gość
Haha z******te - fiut nie ma kosci haha- to bylo najlepsze

Gość gość
Dziewczyno chvcialas wiedziec jak bedzie prawnie i powiedzieli ci a ty dalej pytasz, nie mozesz nikomu nic gryzc , mozesz inaczej sie odwdzięczyć:) z hifem nie bo cale miasto czy wiesz wezmie cie na języki ale papryka ok tyle ze on sie w****i i moze cie ponizyc , obrzucic gownem, inaczej sie zemscij

Gość gość
Oberwiesz od niego i to porzadnie.

Gość gość
Ok, wiec z HIV wymyśl sobie historię z jakąś nieistniejąca laska, ale żeby fama poszła.

Gość gość
01:14 i to jest pomysl:) autorko tak zrob