Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś mi za to będzie grozić? (np, sąd?)

Polecane posty

Gość gość
Ile tutaj podżygaczek/podżygaczy do przestępstwa. No proszę.

Gość gość
Facet bedzie mial p********e, zadna go juz nie zechce, no ale nie kazda dowie sie ze on ma rzekomy hiv , no ale wstyd pojdzie w swiat

Gość gość
Ale z niezle masz z deklem,on fiuta wsadzal innej do tylka a ty go do swojego ryja chcesz go wziac. Chyba mial racje zdradzajac takiego pustaka,byle co.

Gość gość
Jakiego przestępstwa, co ty p********z, nikt nie kaze jej odgryzc k****a. Ale dziewczyno jesli cie zdradził to ja bym brzydzila sie brac do buzi tskiego c***a staplanego gownem

Gość gość
01:21 haha tak samo pomyśleliśmy , moj post ponizej :)

Gość gość
I chuj, facet ma juz p********e, od jutra bedzie mial hifa

Gość gość
haha

Gość gość
kuzwa, jakby mnie moj zdradzal nie tknelabym go nawet palcem, cholera wie gdzie wkladal...ble... wymysl cos innego, powiedz mu ze masz hiv i nie wiesz skad, bo bylas mu wierna...

Gość gość
powinnaś własnie zachować się z klasą i go po porstu zostawić. tak będzie cierpiał, i załował, a jak mu ogryziesz fiuta bo tam serio nie ma kości, to będzie cie miał za wariatkę i bedzie sie cieszył że nie jestescie razem i w konuc poznał Twoja prawdziwą twarz. uwierz że zło które Ci wyrządzil wrocic do niego. nie daj sie sciagnąc do jego poziomu. pokaż klase

Gość gość
ty jesteś niepoważna. Ja nie byłabym zdolna do tego jako kobieta. Po pierwsze w życiu bym nie robiła ani przez sekunde loda facetowi który mnie zdradził bo to by było poniżej mojej godności. Po drugie ja okropnie brzydze sie krwi i to by było coś mega odrażającego. Do tego są zdolne tylko osoby chore psychicznie. Tak. Tak. Jesteś chora psychicznie. Poza tym jak już ugryziesz mocno to ciężko ci będzie dokładnie wyczuć granicę czy już okaleczyłaś czy jeszcze nie a jeśli już do tego dochodzi to zazwyczaj jest już za późno. Po trzecie jak ktoś wyżej napisał. Że też się nie boisz o swoje własne bezpieczeństwo i jesteś tak pewna siebie że nic ci w tej sytuacji nie zagrozi. Do takiego przekonania również trzeba być chorym psychicznie. Tak jak ktoś wyżej napisał tu już nawet nie chodzi o zemste z jego strony tylko o zwykły odruch obrony własnej. Gdyby ktoś nagle zaczął cie gryźć nawet najbliższa ci osoba to czy nie użyłabyś całej swojej fizycznej mocy by przestał ? Bo każdy by to zrobił. I on też za pewne jej użyje choćby miał cie mocno skrzywdzić po prostu po to byś zaprzestała gryzienia. Musisz być naprawde niespełna rozumu by czuć taką beztroske. Także przygotuj się na jakiś mocny uraz głowy. Prawdopodobnie ty też wylądujesz w szpitalu i coś ci sie bedzie goiło przez parę tygodni. Po czwarte jak ktoś wyżej napisał. Facet po takiej akcji nie będzie żałował że sie z tobą rozchodzi, wręcz zacznie się cieszyć że cię zdradził bo wyrobi sobie o tobie opinię niezrównoważonej psycholki od której się w sumie uwolnił. I czy to taka zemsta dla ciebie ? Słaba zemsta. Najlepszą zemstą jest spakowanie manatków i wyprowadzenie się bez słowa. Znalezienie sobie innej miłości. To będzie dla niego bardziej bolesne

Gość gość
Ja bym mu wkręciłą ,że mam HIVa i niech sie też przebada, ale by się posrał ze strachu, no i te panny przy opkazji też.Zdecydowanie więszy szok i lepsza adrenalina, niż gryzienie po jajach.