Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rogalik1988

Szukam milosci w Londynie! Gdzie jestes ? Zakłopotany Radek..

Polecane posty

Gość rogalik1988

Moze tu na forum uda mi się umówić w końcu z jakas dziewczyna w Londynie (w co wątpię z moim szczęściem) , szukam towarzystwa na mile spotkanie , żeby porozmawiać, poznać sie , poprostu sympatycznie spędzić czas , ostatnio samotność strasznie mi doskwiera na tych wyspach , meczy mnie ta monotonia, nigdzie nie mogę spotkać rodaczki do której mógłbym zagadać i zaprosić na randkę, (chociaż spróbować :)) na ulicy to ja w ogóle mam cos pecha do polek , w polskim sklepie , wejde , srednia wieku 65 :/ portale randkowe to sam nie wiem, lipa troche , tworze konto z myślą żeby sie spotkać a nie popisać, czatować.. Spotkanie w w cztery oczy , tylko w ten sposób najlepiej można sie poznac , ja nie wiem o co tu chodzi w tym wszystkim, taki ze mnie mily , sympatyczny chłopak a moja dziewczyna jest 'Samotność' , wierze w prawdziwą miłość, czekam na nią juz od urodzenia 27 lat i chyba się nie doczekam, jestem naiwny ze w nią wierze ? Potrzebuje jej , wręcz pragnę , mówią ze sama przyjdzie , ta moja ma chyba strasznie dluga drogę , ale wierze i dalej czekam..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować