Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenecjana

Pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość gość
wysokie smukłe, szczupłe Kobiety o miłej Twarzy są piękne , o wiele atrakcyjniejsze od niskich o krótkich nóżkach baleronowatych , jeżeli mają też piękny mózg!

Gość gość
Zależy czy są ogólnie atrakcyjne i jak wiele potrafią w łóżku :)

Gość prawictwo pospolite 137
wzrost nie decyduje o atrakcyjnosci .. Znam kilka wysokich jak i niskich pasztetów..

na przykład Anja Rubik i Agnieszka Radwańska są wysokimi pasztetami a Dorota Wellman i Monika Brodka są niskimi pasztetami Więc ja sie nie sugeruje wzrostem .

Podoba mi sie natomiast Shakira która ma mniej niż 160 cm oraz Charlize Theron , któr ma 177 cm Jak widzisz wzrost nie gra żadnej roli .. bo wysoka moze być zarówno aseksulana jak Anja Rubik jak i może być fajna laska jak Charlize Theron pomogłem ?

ja spoglądam na kobiety głównie przez pryzmat twarzy. JAk mi sie podoba twarz , to czasem i obejrze się za bardzo wysoką OCzywiscie ważne by była szczupła , bo otyłe nie mogą na nic liczyć

Gość gość
Taylor Swift w teledyskach wygląda na mała kobietki a ma 180 cm około zdziwiłem się jak się do wiedziałem że aż tyle ma

no właśnie .. Dla mnie liczy sie tylko twarz .. Jak widze małego albo wysokiego paszteta to go skreslam i sie nie obracam za nim na ulicy ..

Gość gość
Nie każdy może być młody zdrowy i piękny.Popatrzcie na siebie a potem oceniajcie innych!

starałem się pomóc i wytłumaczyć autorce jak postrzegam kobiety

autorka już wczoraj założyła ten temat , ale nie odpowiedziałem jej , bo pytanie było bez sensu dla mnie .. A dlaczego bez sensu to wytłumaczyłem dokladnie w powyższych postach fakt ze dziewczyna jest niższa czy wyższa nie sprawia ze jest bardziej atrakcyjna . Wystarczy poczytać dlaczego ..