Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chyba nie lubi robić mi minety

Polecane posty

Gość gość

Sam z siebie to zaczyna raz na ruski rok, chyba że poproszę to wtedy robi. Ale głupio mi prosić. Poza tym chyba mu to nie pasuje po po wszystkim od razu musi iść wypłukać usta i umyć zęby. To jest upokarzające dla mnie :(

Gość gość
Nie proś. Zrezygnuj.

Gość landrynaaa
No to współczuję....nie wyobrażam sobie tego jakbym musiała z tych pieszczot zrezygnować....co to w ogóle za facet co się brzydzi cipki?

Gość gość
Zawsze jestem umyta i wydepilowana, zresztą tak jak on. Ja nie mam problemu z tym żeby mu zrobić loda, lubię to i gdy tylko mam okazję to się za to zabieram. A on potrafi wstać i iść wypłukać usta :( To takie straszne dla mnie, jakby się brzydził....

Gość gość
masz takie wyjścia: 1) powiedzieć mu wprost, że zależy ci na tej formie czułości częściej i czy nie może się powstrzymać od nagłego lecenia do łazienki "po" bo to rzeczywisćie upokarzające 2) jeśli stwierdzisz, że czujesz się pokrzywdzona bo ty go oralnie zaspokajasz a on ciebie nie, to dostosować częstość lodzików do częstości twoich minetek lub się pogodzić ze stanem rzeczy czyli ty mu lodzik co każdy seks on ci minetkę raz na pół roku.

Gość gość
Zawsze po dobrym prysznicu oboje wymyci nie mamy z mezem zadnych problemow.Zawsze zaczyna od minetki doprowadza do szczytowania potem seks dopochwowy z obfitym wytryskiem meza w srodku i koncze lodzikiem .Raz dwa w miesiacu po lewatywie robionej przez meza widzial przy porodzie jak sie robi fachwo delikatnie piesci druga dziurke przygotowujac do analka ja po wytrysku dopochwowym doprowadzam wtedy tylko do wzwodu i mnie delikatnie zapina analnie.Gdy trysnie ciepla sperma czujac zwiekszone podniecenie mam rowniez orgazm.Mocno wbity w dupcie zostaje przytrzymujac rozszezone moje posladki czas jakis bysmy mogli spokojnie szczytowac :D

Gość gość
Ja nie mam problemu z tym żeby mu zrobić loda, lubię to i gdy tylko mam okazję to się za to zabieram. Xxx No widzisz, a większość dziewczyn jednak tego nie lubi. Podejżewam, że większość facetów nie lubi minety. Ja nie lubie i robie to żeby sprawić przyjemność partnerce, a nie sobie. Ale z tym płukaniem ust to przesada xD

Gość gość
To nie może być prawda :( Płukać usta po... Przytulam współczuję 🌻 aha nie serwuj mu pieszczot oralnych skoro on nie serwuje ich Tobie wet za wet :P

Gość gość 777
No ja bardzo lubię robic kobiecie minetkę. Nie wyobrażam sobie seksu bez tego. Lubię też gdy kobieta robi mi lodzika. No ale mam uprzedzenia co do finiszowania kobiecie czy partnerce w ustach. Uwielbiam też pozycję 69!!

Gość gość
On może kończyć gdzie chce, mi nic nie przeszkadza, zgadzam się bo to po prostu normalne dla mnie, że go akceptuję i nie obrzydza mnie. Ale jego podejście tylko wpędza mnie w kompleksy...

Gość gość 777
To fajnie że pozwalasz mu kończyc Gdzie chce!! Ja zazwyczaj kończę na jej brzuszku pupc****ersiach lub środku.

Gość landrynaaa
Skoro minetki nie lubi...to nigdy przy nim nie zaznasz prawdziwej rozkoszy jaką jest siadanie partnerowi na twarzy....

Gość gość
Lubie jak kobieta siada mi na twarzyczuje wtedy cala lechtaczke I soki z cipki. Oj wylizalbym teraz cipke a kobieta daleko

Gość gość
Zrob mu na złośc i po waszym pocałunku idz i też umyj zębyy ;)

Gość gość
To powiedz mu,ze ja chetnie tobi Ie zrobie minetke w jego obecnosci doprowadzajac Cie do orgazmu i spije twoj caly wytrysk :D I gdy byscie sie zdecydowali moge sie z Toba kochac przy nim patrzac jemu w oczy widzac jego podniecenie.

Gość gość
Hmmm skąd ja to znam ? :O Ja jemu zawsze, on mnie tylko RAZ ! Porażka. Dałam sobie z nim spokój.

Gość gość
tylko ze ja nie chce sobie z nim dawac spokoju. Poza tym jest ok, bardzo sie stara podczas seksu i dba o mnie zeby bylo mi dobrze. Kiedys nie widzielismy sie dwa tygodnie i jak mnie dopadl to nie mogl sie oderwac, bylam w szoku a on chcial jeszcze i jeszcze. Chociaz z tym plukaniem ust to mial tak zawsze, nawet wtedy.

Gość gość
Myślę, że powinnaś przestać robić mu loda. Może wtedy da mu to coś do myślenia. Jeżeli zależy ci na minetce, spróbuj pokazać mu jak to jest, jeżeli nie można dostać tego na co ma się ochotę. Dojrzała kobieta.

Gość gość
Nie każdy to lubi w jedną i drugą stronę. Sprawa trochę p********a mówiąc wprost, czasami lepiej się rozejść i znaleźć kogoś kogo nie trzeba prosić.

Gość gość
18/54/uwaga zboczeniec

Gość gość
Ja nie wiem, ale jak można sobie odmówić kontaktu z tym najcudowniejszym miejscem na ziemi. Co to za rozkosz mieć taką przyjemność lizania, pieszczenia i dawania radości kobiecie :)

Gość gość007
No oczywiście że tak. Ja uwielbiam pieścić językiem mojego motylka, lizac, ssąca jej dużą lechtaczke, wchodzić językiem do środka o te słodkie soki. Coś wspaniałego. Najberdziej lubię moment kiedy dostaje orgazmu, ściska wtedy uda i rękami dociska moją głowę do cipki. Kocham to robić.

Gość gość
moj chlopak nie lubi tego robic. Mowi ze przeszkadza mu zapach.. Zawsze jestem czysta i wydepilowana. uzywam tez róznych slodkich balsamow. Sama jestem bardzo hojna i w d***e mam czy sie mył tuz przed czy nie. Brakuje mi tego. Zastanawiam sie czy to sie zmieni, czy nie ma szans, moze jest na poczatku przygody z seksem i to dlatego?! Nigdy mi sie nie trafil TAK FAJNY facet, ale nigdy tez nie trafilo mi sie zeby którys tego nie lubił. Nie czaje.

Gość gość
Płukanie ust to kompletna przesada.. upokarza Cię -.- mógłby się chociaż powstrzymać się na jakiś czas i jak już będzie musiał iść do łazienki, żeby się załatwić to wtedy dyskretniej jakoś ;>

Gość gość
Moj zaczyna od cipki i czesto przy minetce szczytuje.potem dopochwowy seksik i koncze lodzikiem.Po prostu nie rob mu lodzika.Do tego my rozmawiamy o wszystkich naszychg sprawach.Nasz zwiazek jest dla nas bez tajemnic,bo maz jest nawet podczas kazdego badania cipki u ginekologa widzi wszystko nawet cytologie ,wspieral rowniez porody.