Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi co może być powodem że facet po 3 randce dystansuje się?

Polecane posty

Gość gość

Mam już taką sytuację po raz trzeci. Poznaję faceta, ten jest zachwycony, szybko zaprasza na kolejne spotkanie które również jest super. Po nim zaprasza mnie na kolejne spotkanie i zaczynam zauważać spadek zainteresowania. Nic się takiego nie stało przecież, nie było żadnej wtopy, rozmowa przebiega świetnie, podobne poczucie humoru, widać że mu się podobam. Więc o co chodzi?:-(

Gość gość
Znowu mam taką sytuację że facet na trzeciej randki mówi że zmęczony, widać że spiący i nie zainteresowany. Wracam do domu a tu zero odzewu, jakiegoś smsa. Rano wpatruję się w telefon a on też milczy. Mam powoli dosyć facetów, bo sama zaczynam się otwierać na nową znjamość, jest super a facet daje nogę:-( I to najgorsze że nie wiem co jest powodem:-(

Gość gość
brak seksu

Gość gość
Raczej tu nie o seks chodzi bo facet wiedził od początku że przygód nie szukam a mimo to przez piewsze dwie randki był zafascynowany

Gość gość
Może facet naczytał się poradników uwodzenia i teraz celowo przestaje się odzywać. Myślę, że zamiast zastanawiać się o co jemu chodzi warto po prostu go o to zapytać, np. mailem albo smsem :)