Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BARDZO SAMOTNA ale nie sama

Polecane posty

Gość gość

jak to się dzieje że spotykasz kogoś, z kim świetnie się dogadujesz, cudownie spędzacie razem czas, zakochujesz się, a kilka lat po ślubie okazuje się że nic was nie łączy :-( i czujesz się samotna

Gość gość
bo jak się człowiek zakochuje to robi się ślepy, idealizuje i żyje marzeniami a pozniej przychodzi starcie z rzeczywistością i klapki z oczu opadają

Gość gość
ale miłość wcale mnie nie zaślepiła, niczego nie idealizowałam. lubiliśmy spędzać ze sobą czas, mieliśmy mnóstwo wspólnych tematów, na początku małżeństwa wszystko robiliśmy wspólnie, cieszyło nas wszystko. to nie moja wyobraznia tylko fakty,

Gość gość
i co sie stalo , ze nagle sie zmienilo ? wina zawsze po srodku ;)

Gość gość
gdybym wiedziała co się stało to nie zadawała bym tutaj takiego pytania. nagle okazało się że nie mamy o czym rozmawiać, zero wspólnych tematów. w tygodniu pracujemy, mało się widzimy, a gdy jesteśmy oboje w domu to każdy robi swoje i nie wchodzi drugiemu w droge. jak dwoje obcych ludzi

Gość gość
Ostatnim postem odpowiedzialas sobie sama na pytanie. W wasz zwiazek wkradla sie rutyna I przyzwyczajenie. I wam do pasuje jak widac. Spróbujcie to zmienić wspólnie i juz a jak sie nie uda to cos jest nie tak. Może tobie lub jemu juz nie zależy?