Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o osobach, które mają po 20 kilka lat i jeszcze nigdy nie pracowały?

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie to szczyt lenistwa. Pracy jest pod dostatkiem, tylko niektórym się w d****h przewraca i mają zawsze jakieś wymówki, tak jak moja koleżanka mówi, że np. tu i tu nie pójdzie, bo mało płacą, ale ma 26 lat i dalej mieszka z mamą i nawet własnych pieniędzy nie ma. Ja kokosów nie zarabiam, bo mam 6 zł na rękę za godzinę, ale są to jednak moje własne zarobione pieniądze i przynajmniej pracuję i będę co miała do cv wpsiać, a ci co nie pracują to jak dla mnie lenie :)

Gość gość
a co ciebie to interesuje czy ktos pracuje czy nie? zajmij sie soba, zycia nie masz swojego? co tepe pokolenie debilnych małolatów.

Masz rację, autorko, ze wlasne pieniądze, zapracowane, dodają pewnosci siebie, i poczucie niezaleznosci. Gosc z 14.43, czemu się obruszasz? To jest forum, tu kazdy ma prawo wyrazić swoją opinię.

Gość gość
własnie dlatego się obruszam, bo to jest forum i mogę wyrazic swoja opinie.

Gość gość
hahaha:D

Gość gość
debilka się cieszy że zarabia 6 zł/h... koniec świata. Własnie przez takich jak ty w Poslce ejst taki wyzysk. Gdyby wszyscy ludzie się zmowili i nie szli do pracy za mniej niz 15zl/h to by pracodawcy podniesli pensje. A że znajdują takich glupich jak ty to nie podnoszą.

Gość gość
debilka się cieszy że zarabia 6 zł/h... koniec świata. Własnie przez takich jak ty w Poslce ejst taki wyzysk. Gdyby wszyscy ludzie się zmowili i nie szli do pracy za mniej niz 15zl/h to by pracodawcy podniesli pensje. A że znajdują takich glupich jak ty to nie podnoszą. x ZUS by zbankrutował do reszty i wreszcie możnaby było normalnie zarabiać

Gość gość
6zł/h to straszne :O jak w POlsce dają 1,2 euro/h jak w Niemczech na szparagach dają 6 euro/h :O

Gość gość
Super jest mieć bogatych rodziców :D

Gość gość
6 zeta to trochę mało..