Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból nie do wytrzymania czyli miesiączka POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Proszę was o poradę mam 23 lata i bardzo boleśnie miesiączkuje mój ginekolog zapisał mi ketonal forte ale to niestety przestaje ma mnie działać gdyż biorę go od dłuższego czasu... Czy macie może kobietki jakieś rady?? Bo mój lekarz powiedział że teraz tylko pozostają zastrzyki i morfina w szpitalu a nie chcę co miesiąc jeździć do szpitala:-( pomocy

Gość gość
Może spróbuj ziół?

Gość gość
Ale jakich???

Gość gość
ale moze stosuj antykoncepcje.mi pomagalo.najlepiej dzialal nuva ring.po nim mialam skape miesiaczki i nawet tabletek przeciwbolowych brac nie musialam.

Gość gość
Ból nie do wytrzymania to jest podczas porodu. Okres to przy tym pikuś

Gość gość
daj spokoj i nie przesadzaj. Morfina na miesiaczke no to juz bylby szczyt ludzie na raka umieraja w meczarniach bo zaluje im morfiny a ta by chciala na okres. Jest bolesny ja tez taki mam ale da sie wyttrzymac a jak nie mozesz to moze masz jakis problem ginekologiczny? Ketonal forte jest bardzo silny jak na ciebie nie dziala to nie wiem co ma zadzialac. Mnie wystarcza Ibumprom MAX

Gość gość
Niesamowitą ulgę daje ogrzanie podbrzusza, np. za pomocą ciepłego prysznica lub ciepłych okładów. Będzie ci bardziej krew lecieć od tego, ale powinno to zmniejszyć ból.