Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ładnie osiwieć ?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie zwłaszcza do pań, które postawiły na naturalność i nie farbowały swoich siwych włosów. Jestem szatynką, mam już pierwsze siwe włosy, na razie rosną w miarę po równo, tzn. równo przemieszane z niesiwymi. Jakby tak było dalej, to super, ale wiem, że często siwe włosy wyglądają jak placki, brzydko. A na dodatek czasem robią się żółte. Jak ładnie przejść przez etap pośredni? Czy stosowałyście jakieś płukanki? Jeśli tak, to jaki miały wpływ na włosy jeszcze niesiwe?

Gość gość
są specjalne odsiwiacze do włosów ,jak włosy będą tworzyć placki to nic nie zrobisz bez zafarbowania lub odsiwiacza , a na zółte to płukanki one nie wpływają na kolor twoich naturalnych włosów

Gość unapalonablanca
To zadna podpowiedz, jak ona ma z niej skorzystac? Przeciez chce zachowac siwe wlosy, a odsiwiacz ze tak powiem stopuje siwienie (teoretycznie przywraca naturalny kolor, w praktyce jedynie przeciwdziala efektowi siwizny - siwe zmieniaja kolor, ale rzadko kiedy na taki jak byl wczesniej).).

Gość unapalonablanca
Ojjj sorki wielkie, nie doczytalam, przeciez napisalas tez o plukankach, a te do siwych to jak najbardziej. Ale ze mnie zolza ;-P wyyybacz!