Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawik do lipca wakacje

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata a jeszcze nie *****lem, ale w lipcu biore urlop w pracy. wyjezdzam na 2 tygodnie nad morze i tam strace prawictwo nawet z jakas brzydula, nie mam ochoty sie starac o jakies dlugie zwiazki i uprawiac seks z milosci juz mnie tak jaja cisna ze szok, uwazam sie za przystojnego faceta podrywaja mnie dziewczyny ale wszystkie chca milosci a ja mam sumienie i nie moglbym tak wykorzystac dziewczyny ktora bybsie zakochala wiec przygodny seks nad morzem w tym roku albo sie uda albo p*****le to zycie wyrwye jakas brzydule po baru piwkach a potem bzykanko w domku wypoczynkowym bo naraxie to tylko z dziewczyna w sferze seksu udalo mi sie zrobic placowke a mi sie marzy wypeiescic cale cialko zrobic konkretna minetke juz tam j***c moja satysfakcje z seksu chce poprostunspelnic jakas dziewczyne aby przezyla ten swietny orgazm wiec bede lizalm takiej cialko cala noc aby tylko do lipca

Gość gość
Ja mam 24 lata. Ja myślę o prostytutce.

Gość gość
Domprostytutki nie pojde bo nie mam problemu z poderwaniem dziewczyny tyle ze wczesniej seks uwazalem za cos bardzo waznego i w******* laske i zetwac kontakt bylo by w nie moim stylu ale pierdziele to juz czekam na te wakacje cholerne i co najmniej 4 laski mam xamiar zaliczyc 1 bedzie niziutka szczupla 2 grubsza troche przy kosci, 3. Fajnie jak by sie udalo wyrwac taka 40 latke a 4 ti juz obojetnie

Gość gość
Szkoda czasu na wyrywanie. Może okazać się potem że jest beznadziejna, albo czegoś nie chcę zrobić. Tylko strata wysiłku.

Gość gość
Wole wyrywac niz zyc w swiadomosci ze wlozylem k****a do c**y gdzie wczesniej byla setka innych a teraz zaciagnac do lozka dziewczyna nie jest trudne pare drinkow dobra gadka injuz lezycie razem nago

Gość gość
Widocznie tobie przychodzi to łatwo. Ja nie mam podejścia do dziewczyn. Wolę d*****.