Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwal ze mna

Polecane posty

Gość gość

Chlopak ze mna zerwal we wtorek przez telefon, pare dni temu bylo jeszcze wszystko ok, ale ostatnie 3 dni o byle co sie wkurzal i mi jazde robil, w pon. w aucie krzyczal na mnie wkurzony, ze w ostatniej chwili powiedzialam, ze jade z nim do pracy. Wysiadlam z auta odwrocilam sie i poszlam, bo nie moglam juz tego sluchac, a on mi smsa wyslal, ze on sie staral, itd i w sumie z tresci wynikalo, ze koniec.. nie odpisalam, zadzwonil, prawie plakal w pracy, uspokoilam go. przyszedl do mnie do pracy na chwile z kolega, chcieli niby cos kupic. potem sms, ze chcial mi buzi dac, ale nie wiedzial czy moze czy nie. Ja juz taka wkurzona, jeszcze stres w pracy nic mu nie odpisalam, na drugi dzien zadzwonilam rano, powiedzialam, ze juz taka zmeczona tym wszystkim bylam, ze juz nie wiedzialam co odpisac. Gadalismy o pracy. Pod wieczor zadzwonilam, bo w piatek mielismy na urlop jechac, zeby sie okreslil czy jedziemy czy nie, a on, ze to za stresujace dla niego, ze nie, wiec ja ok! potem wyslal mi smsa z pytaniem czy ja kogos poznalam, prosze napisz mi szczerze, ja zadzwonilam i mowie, ze nie, ze mielismy przeciez na urlop jechac, a on zupelnie w nerwach, ze sie caly czas klocimy, ze on sie na poczatku staral, na koniec tez, i ze go zoladek boli, jak ja dzwonie i musi konczyc, bo do pracy..narazie-narazie i ani on sie nie odezwal juz od kilku dni, ani ja sie nie odzywam, nie mam pojecia, o co w tym wszystkim chodzi.

Gość gość
o matko mój facet zachowuje się tak ja Ty! zamęcza mnie, identyczne fochy i obrazanie się. może powiesz mi o co tobie chodzi? Mojego rozszyfruje? poznalas kogos?