Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham Niemców a wy?

Polecane posty

Gość gość
Njemcy nas nienawidza i do dzis twierdza ze sa jedynymi tworcami cywilizacji (ta, byli mistrzami w budowaniu cywilizacji smierci i zniszczenia podczas 2wś) a slowianie to podludzie. podalabym wam nawet stronke na fb gdzie pisza te swije chore wymysly, ale nie chce rozprzestrzeniac rasistowskich stron...

Gość gość
Moj dziadek nikogo nie zabil. Poza tym Polacy musieli zabijac, walczyc, bronic sie, poniewaz szwabskie scierrrwo pierwsze nas zaatakowalo. Tp byla obrona nie atak widzisz różnice? Druga sprawa powtarzam po raz kolejny gdzie ja napisalam ze ich nienawidze? Szkoda moich uczuc na takie gowno:D stwierdzam tylko fakt, ze nie moglabym sie zaprzyjaznic ani utrzymywac jakiejkolwiek relacji z przedstawicielami tego narodu i tyle.

Gość gość
Bardzo prosze podaj mi ta strone

Gość gość
Zgadzam sie oni do dzis nas nienawidza, a durne polaczki jezdza do tego zj******o kraju i sa tam tania sila robocza. A niemcy sie z was smieja. Teraz nie moga zabijac, ale moga was wykorzystywać jako tania sile robocza:). Niemcy sa stworzycielami cywilizacji moze i w jakims stopniu tak, raczej na pewno. Ale jakim k***a kosztem? :o musieli zabijac, bez trgo nic by nie osiagneli. Nie dotarlo k***a do nich ze swiat jest scywilozowany, ze to nie sredniowiecze, gdzie jeden z********a drugiego. Do nich to jeszcze nie dotarlo i predko nie dotrze

Gość gość
Dlatego wlasnie chuj im w d**e:D

Gość gość
Polacy potrafią tylko nienawidzieć nienawidzą Żydów, Ukraińców, Niemców, murzynów, a i Nimców to kogo lubicie. Nawet siebie nie lubicie bo co róż czytam polaczki to polaczki tmato

Gość gość
Die Deutschen sind die Besten :)

Gość gość
Powtarzam po raz kolejny gdzie ja k***a napisalam ze ich nienawidze? Znasz cos takiego jak brak jakichkolwiek uczuc dp czegos badz kogos? Nie myślę o nich w ogole na codzień mam na nich wyj****e. Dzisiaj mnie natknelo bo przeczytalam kilka wspomnien o drugiej wojnie światowej i przypomnialo mi sie co oni nam zrobili dlatego tak pisze. I nie imteresuje mnie, gdzie Polacy pracuja. Jak dla mnie moga wyjechac nawet do Rumunii i z********ac za 1zl na h byle nie do szwabow byle nie wspomagac ich gospodarki

Gość gość
Niedawno jakas reporterka opisywala ze siedziala w kawiarni i nagle weszla wycieczka niemieckich emerytow i kelner jej zasugerowal, by opuscila lokal. Ona na to ze z jakiej racji? Zaplacila za zamowienie i moze siedziec! A jeden niemiec do niej wyskoczyl z obelgami, ze wy polacy niczego sie nie nauczyliscie, a ona mu jakos sie odgryzla. I bardzo dobrze, ze nie dala soba pomiatac we wlasnym kraju.

Gość gość
W ich języku nawet kolędy brzmia jak rozkazy wojenne :o

Gość gość
A na chuj oni tu przyjedzaja? Pewnie zbadac teren, co ich wnuki moga nam jeszcze p*********ic. To jest kraj, ktory wybil sie przez przemoc agresje i morderstwa zaden normalnie myslacy czlowiek nie wzbogaca sie na czyims nieszczesciu

Gość gość
Gdybym miala mozliwosc rozniesienia tego kraju i jego przedstawicieli w pyl (nawet nie wlasnymi rekoma) - nie zrobilabym tego. Ja nie jestem taka jak oni. A karma zawsze i tak wraca

Gość gość
Dlatego jedyne co moge zaoferowac to c***a do d**y wszystkim szwabom pozdrawiam :D

Gość gość
Polacy nawet siebie nienawidzą.

Gość gość
Chyba ty :) ja tam do nikogo nie palam nienawiścią :D

Gość gość
Wiele ludzi, ktorych spotkalam na swej drodze mnie skrzywdzilo i nie chodzi mi tylko o mezczyzn. Doznalam w zyciu wiele krzywd jak i ja zapewne komus kiedys krzywde wyrzadzilam. Mimo tego nie potrafie odczuwac nienawisci do tych osob. A potomkom mordercow po prostu tego nie zapomne i nie wybacze. Dotarlo ?

Gość gość
Oczywiście że nie ale co róż czytam polaczki to polaczki tamto wiecznie opluwają siebie

Gość gość
Nic mnie nie obchodzi czy komuś wybaczasz czy nie.

Gość gość
Moze i tak jest w każdym razie i mnie i ciebie to nie dotyczy ani tego watku, ktory jest konkretnie o szwabach

Gość gość
Skoro cie to nie obchodzi to w*********j z tego watku. Idz podaj reke niemieckiej szmacie jedz do nich do kraju i z*********j na ich gospodarke zegnam:)

Gość gość
Nie cierpię ich. A oni nas . Nawet jak myslisz ze cie lubią to sie mylisz. TOLERUJĄ CIE a to różnica

Gość gość
Nie wiem w jakim jestes wieku ale moj dziadek mial 8 lat kiedy była wojna, gdy byl juz dorosly byl jakis czas w obozie pracy, ktory poryl mu psychike. Nie dowiesz sie jaki to byl oboz i co on tam robil bo do dzisiaj gdy o tym wspomne lub zapytam dziadek zamyka temat NIE CHCE o tym rozmawiac. Czy wyobrażasz sobie co on tam przezyl, ze nie moze wydusic slowa na ten temat? Nie obchodzi cie, ze te szwabakir s****wa zabijaly twoich dziadkow, pradziakow itp. Ze twoja rodzina walczyla o wolna Polske i zginęła z rak niemieckiego s****waa?

Gość gość
A teraz wy dzieci wnuki i prawnuki podajecie rece dzieciom wnukom i prawnukom ktorzy z**********i twoja rodzinę rozumiecie to ?

Gość gość
Oczywiście że pojade w Berlinie są dwa lotniska które mają połączenia z praktycznie każdym krajem już korzystałam z tych lotnisk i jeżdziłam niemieckimi pociągami.

Gość gość
Rozumiem ze ta po prawej to ty:D gratuluje calkowitego zeszmacenia sie

Gość gość
Moj PRAdziadek byl internowany do Niemiec i tez nigdy nie powiedzial co go spotkalo. Wrocil ale pierwsze co to poszedl rozpalic ognisko i spalił wszystko co mial niemieckie. Dali mu jakies ksiazeczki, zaswiadczenia wszystko popalil. Przez to nawet nie zostal kombatanten bo nie mial dowodow ze pracowal u Niemca ale on nic od nich nigdy nie chcial.

Gość gość
19:10 nie rozumiem co chciałaś powiedzieć

Gość gość
Nie rozumiem co ma wspólnego korzystanie ze szwabskich lotnisk z druga wojna swiatowa. Kazdy k***a debil korzysta chociazby ze szwabskich przedmiotów codziennego uzytkowania i raczej nie da sie tego uniknac:)

Gość gość
mnie babcia powiedziala ze szwaby to byly bezduszne potwory ale w zyciu nie spotkala nigdy tak dzikich ludzi jak ruscy. jak weszli do Pl to DZICZ normalnie. Kury łapali i na zywca zjadali, g****ili co popadnie , kradli no normalnie mowi ze 100 x gorsi niz niemcy byli