Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość

Polecane posty

Gość gość

Proszę pomóżcie, mam do d**y męża cały czas tylko wymaga coś ode mnie nic od siebie ostatnio usłyszałam że jestem gównem to do cholery ja powinnam być pogniewana ale wcale tak nie jest to on udaje obrażonego nie odzywa się i dobrze bo mam spokój . Czasem zastanawiam się po co z nim jestem. No właśnie po co dziewczyny po szlaka tkwimy w tym bagnie po szlaka ja dalej jestem w tym związku bo co łatwiej mi jest z kasą łatwiej jest w codziennym życiu g****o prawna jestem bo myślę że się zmieni, uwierzcie nie zmieni się nigdy i nigdy nie będzie normalnym człowiekiem. Mam siostrę i przyjaciółkę które mają fajnych facetów ale mi się trafiło szczęście :) dlatego to nie ja mam problem tylko mój mąż nie widzi w sobie winy tylko we mnie jest problem. Ja to olewam ale wiem że są kobity które tego nie robią olejcie to po prostu to zróbcie olejcie powalonego faceta i zacznijcie myśleć o sobie o dzieciach. Uwierzcie każdy może żyć normalnie ,walcie facetów oni są dupkami dla których nie warto się poddawać. Pamiętajcie jesteśmy wielkie i faceci są g****o warci. Pozdrawiam Kamila

Gość gość
Az sobie zrobie screena telefonem. Warto jest miec na telefonie obrazek gdzie jest przytomnie napisane ze nie ma co tkwic durnie w nadziei.