Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia dziewucha

Nie wiem czego chcę

Polecane posty

Gość głupia dziewucha

Jak w temacie. Raz "uganiam się" za facetami, flirtuję, tańczę na imprezach, szukam przez portale randkowe... A potem...przechodzi mi. Bo nie znajduję tego kogo bym chciała! Nie ma nikogo takiego! Jest jeden prawie ideał, ale baaaaadzo duzo ode mnie starszy. Mam w nosie takie życie. Chciałabym się zakochać.

Gość TakaOnaJedna
Mam identycznie niestety.... raz chce, raz nie chce i nie wiem....

Gość Głupia dziewucha
Nawet myslalam, ze moze kogos z mojego roku bym blizej poznała...a tu sami geje,******cze albo dziwni goście.

Gość gość
Bo idealnych ludzi nie było, nie ma i nie będzie. Czym wczesniej to pojmiesz tym wczesniej kogoś znajdziesz. :) może masz zbyt wygórowane wymagania? Jak nie możesz kogoś znaleźć to problem leży po twojej stronie.

Gość gość
Nie szukam ideałów. Mam tylko określone kryteria. Poza tym mój facet może mieć trochę ciała, może (a nawet powinien!) być niezbyt przystojny. Nawet brzydal! Ja jestem ładna - to wystarczy. Chciałabym chłopaka ambitnego, kulturalnego, z aspiracjami, spokojnego i uczynnego. Tyle. Mógłby też być dobry w łóżku, ale to i tak chyba można wypracować. Czy to duzo?

Gość gość
Post wyżej to ja - autorka vel głupia dziewucha

Gość TakaOnaJedna
Autorko - to wymagania masz calkiem ok, nie jakies wygorowane, każdy jakies ma, wiadomo. Twoje nie sa jakies z kosmosu ;) Przynajmniej nie masz takiego problemu z brakiem zdecydowania jak u mnie... ;)

Gość Glupia dziewucha
No tak, brak zdecydowania jest najgorszy. Ale ja w sumie tez wyszukuję im rózne wady.... Wiec to nie jest tak, ze jestem jakos mega zdecydowana :(

Gość gość
Może nie jesteś gotowa?

Gość Glupia dziewucha
No przeciez nie szukam męża, tylko bliskiego kolegi. Moglibysmy sie razem uczyc xD albo chodzic do kina, jakies wakacje, góry, wycieczki, rozmowy. O to chodzi. Ale jakos nie potrafię "zaskoczyć".

Gość gość
Wiesz co autorko, temat, który opisałaś w poście nie brzmi wcale jak rzecz typowa dla głupiej dziewuchy. Też mam takie cykle poszukiwań i zniechęcenia. W końcu nie da się być ciągle zmotywowanym, trzeba to w sobie odnawiać ;)

Gość TakaOnaJedna
Mam dokładnie tak samo, tez nie mogę zaskoczyć... i już mnie to wkurza, bo niby chce a nie mogę, tez się doszukuje wad u każdego albo dyskwalifikuje z byle powodu... nie wiem może gotowa nie jesem, ale z drugiej strony chce

Gość gośćszarik
Piszecie jak przed okresem?! Sory,ale wyczuwam... Może jakiś wierszyk o menstruacji w tytule"Nospa"?

Gość gość
Nie wyczuwasz szariku, kule na froncie musiały zepsuć twoje powonienie.

Gość glupia dziewucha
Gość i TakaJednaOna miło słyszeć, że jednak takie wahania nie czynią ze mnie wariatki. :D mam nadzieję, że wszysko będzie u Was dobrze :*

Gość TakaOnaJedna
Autorko - tez mam taka nadzieje, chociaż ja dziś to chyba mam jakiś kryzys ;)

Gość gość
Szarik - pudło! ;) niektore baby są pokręcone 24 na dobę/ 7 dni w tygodniu i wcale nie musi im się łuszczyć endometrum...

Gość gość
Kolege z roku,?no przecież to idiotyczne..jak można kochać rowieśnika??/ Paranoja!!!.s

Gość gośćszarik
Dzięki za info,cykle sobie wyliczę... Ale jak policzę...do trzech to to że,jestem facetem to nie pech!