Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze zaręczyny :( załamka...

Polecane posty

Gość gość

Spodziewamy się dziecka więc mój facet postanowił sie ze mną zaręczyć, pierwsza próba wyglądała tak, że gdy siedziałam, facet połozył mi pierścionek na kolanach, ja powiedizałam, że chyba jaja robi i ma sobie ten pierśionek brać.. Wział.. Dziś próba druga.. Bylismy w parku usiedliśmy w aucie i dał mi kwiaty a potem wyciągnął pudełko.. mówie mu... Ze mogły chociaż na kolana upaść, to odpowiedział, że nie bedzie z siebie idioty robił.. No niestety się rozryczalam bo nie jest to szczyt moich marzeń więc znów schował ten pierścionek do kieszeni.. Byliśmy u mnie on znow wział i dał pudełko i powiedział prosze, ja odpowiedzialam dziękuje i załozylam sobie ten piercionek ale znów zaczelam ryczeć co to za cyrki wyprawia to kazał mi ściągnać uklęknał i zapytal czy wyjdę za niego i wtedy mi go założył.. Czy ze mną jest coś nie tak czy z nim ??? :((((

z Tobą. hormony szaleją

Gość gość
Ciesz się, że chce się chajtać a nie wziął nogi za pas

Gość gość
z tobą... jestes chora kobieto

Gość gość
z tobą księżniczko, myślisz, że faceci będą przed tobą na kolana padać? :D 🖐️

Gość gość
nie jestem chora, nie tak mają wyglądać zaręczyny że facet rzuca ci pudelkiem i zakładaj go sobie sama !!!!

Gość gość
tak akurat w taki dzień facet ma tak zrobić żeby jego kobieta poczuła sie księżniczką!!

etam od razu księżniczką... zejdz na ziemie, to że kobiety oczekują że facet będzie klękał na kolana, obrywał główki róż i rzucał je kobiecie pod nogi to tylko nasze kobiece wyobrażenia. Faceci nie są aż takimi "romantykami"

Gość gość
jestes głupia najpierw złapłas go na dziecko a teraz oczekujesz padania na kolana :/ smieszna jestes. Jakby cie kochał to sam by sie oswiadczył padajac na kolana pózniej slub a dopiero po slubie dziecko tylko taka kolejnosc jest prawidłowa.

Gość gość
Jak to czytam to nie dziwię się czemu na kafe tak hejtują kobiety wyzywając je od księżniczek i materialistek.

Gość gość
Dokładnie... najpierw ślub potem dziecko. Ty już zmieniłaś kolejność więc nie oczekuj nie wiadomo jak romantycznych zaręczyn skoro wiadomo,że bierzecie ślub ze względu na dziecko i tylko dlatego.

Gość gość
a nie ze względu na miłość :D

Gość gość
Niestety z tobą jest problem kochanie, jak urodzisz dziecko, to twój narzeczony będzie miał dwoje bo ty jeszcze nie wyrosłaś z bajek :o

Heheh.. ja to już się wyleczyłem z "padania na kolana". Interesuje mnie tylko związek partnerski, a nie jakieś pierdoły. Jeden mój znajomy to już przegiął palę, i tak na kolanach chodził z bukietem kwiatów najpierw do babci, potem mamy tej dziewczyny, a potem tak dreptał na czworaka przed samą dziewczyną.... co za idiota!!! I tak się potem rozstali...