Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex za pracę

Polecane posty

Gość gość

no właśnie spotkaliście się z tym już???? czy to częste zjawisko??

Gość gość
rzadkie

Gość gość
Obecnie coraz częstsze. Np. ktoś cię zatrudni jako sekretarkę i w zamian od czasu do czasu uprawia z tobą seks.

Gość gość
Tak,to bardzo częste propozycje ,ja skorzystałam ,5 tys na miesiąc plus prezenty i kasa na drobne wydatki ,i tel HTC 8 dostałam :-) mam 40 lat, szef 35 nikt nie podejrzewa spisku ja też chcę dyskrecji

Gość gość
niestety ale taka jest prawda, mnie też niedawno zagrożono zwolnieniem, miałam już wypowiedzenie w ręce i wtedy szef spytał wprost czy pojadę z nim do hotelu na weekend, jeśli tak to wypowiedzenie zabiera i do kosza leci, nie miałam wyboru, zgodziłam się, pojechaliśmy i ****ał mnie przez cały weekend, teraz też co jakiś czas rżnie mnie, lecz ja nie uważam tego za zdradę męża dlatego że robię to z konieczności a nie z chęci zdrady męża.

Gość gość
niestety ale taka jest prawda, mnie też niedawno zagrożono zwolnieniem, miałam już wypowiedzenie w ręce i wtedy szef spytał wprost czy pojadę z nim do hotelu na weekend, jeśli tak to wypowiedzenie zabiera i do kosza leci, nie miałam wyboru, zgodziłam się, pojechaliśmy i ****ał mnie przez cały weekend, teraz też co jakiś czas rżnie mnie, lecz ja nie uważam tego za zdradę męża dlatego że robię to z konieczności a nie z chęci zdrady męża.