Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks oralny to brak szacunku do partnerki robiaca obrzydliwe swinstwo

Polecane posty

Gość gość

robienie loda

Gość gość
pieprzysz

Gość gość
Lekcje odrob :D

Gość gość
Brakiem szacunku jest tylko w dwóch sytuacjach: 1) partnerka nie chce uprawiać seksu oralnego, a partner ją zmusza - to wręcz gwałt 2) partner uważa, że kobiety zaspakajające mężczyzn oralnie, to szmaty, ale i tak pozwala czy zachęca kobietę do tego. Wówczas może jej nie szanować. Ogólnie pamiętajmy, że seks oralny jest również kiedy to mężczyzna zadowala kobietę ustami :P Czy nie lepiej jest sobie wzajemnie sprawiać przyjemność?

>>>seks oralny to brak szacunku do partnerki robiaca obrzydliwe swinstwo<<< x Dla nas, brakiem szacunku, jest TWOJA GŁUPOTA, uniemożliwiająca poprawne zbudowanie zdania po polsku. x Spadaj na drzewo, liście na lato pompować :D :D :D.

Gość gość
Wszystko musi byc za obopólną zgodą.Najlepiej wcześniej w zwiazku porozmawiac o potrzebach seksualnych żeby potem nie było rozczarowań.Moj facet na początku znajomości już mi powiedział,ze jeśli chodzi o te sprawy to on preferuje to i to a tamto to jeśli chce,a to i to to absolutnie tego nie chce idę mnie,nie wymaga i pytal co ja lubię -powiedziałam mu on to zaakceptował ,a co myślę o tym -ja ze okej.To jest normalna rozmowa dwojga dorosłych ludzi a nie potem facec***iszą ze kobieta nie lubi tego i tamtego a nie rozmawiacie o tym wcześniej i to blad.