Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec chce odstąpić mieszkanie swoje i mojej mamy jakimś obcym kuzynom!

Polecane posty

Gość gość

podniosło mi to dziś ciśnienie, mieszkam sama, pojechałam do rodziców na niedzielny obiad ( nie chcę tego robić , ale mnie zmuszają). Mama spytała mnie grzecznie i ostrożnie " czy może przyjełabyś na kilka dni kogoś z kuzynów ? " a ja " nie" a ona " no to koniec tematu, tak tylko pytałam" ,a zaraz przyszedł ojciec i zaczął mnie wyzywać, że się nie zmieniłam, jestem egoistką i jestem głupia!! Bo nie chcę kogoś obcego pod dachem i wiecie co dalej wymyślił " no to my odstąpimy im swoje mieszkanie, ja pojde do mojej matki , ty do swojej , a oni tu pobeda" .... taaa najlepiej niech odda im to mieszkanie :( jestem zalamana, mój ojciec to czubek, wcześniej stracil kupe kasy sprzedając samochod, oszustom, ostrzegałam , go nie posluchal mnie, a mama plakala, bo kilka tys. poszlo się ... :(

Gość gość
a co masz robic hotel ze swojego mieszkania?:O

Gość gość
no oni na to liczą! jak im a raczej jemu wybić to z głowy?

Gość gość
ze facet u Ciebie bedzie,mieszkanie za ciasne,albo powiedz TAK i niech Ci ´´rura peknie´´cokolwiek...

Gość gość
tzn ojciec ma takie głupie pomysły, bo kuzynom o tym jeszcze nie mówił , oni się nie narzucają, to ojciec proponuje ludziom takie rzeczy,kiedyś chciał przyjać pod dach 2 podróżniczki z Taize, tylko, ze ja bylam mala, mieszkałam z nimi, mielismy maleńkie mieszkanie, a tu jeszcze 2 osoby przyjąć? rozumiem jakbyśmy mieli wille, pokoje gościnne, a nie kurcze scisk i jeszcze ludzi spraszać a samemu spac jak pies, na podłodze :O