Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ofseth

ja 55 raz jeszcze

Polecane posty

Miły, zdrowy, inteligentny, bez nałogów, bez zobowiązań, o przyzwoitym wyglądzie, stabilnej sytuacji materialnej, przepełniony szczerymi intencjami i wiarą w naturalne dobro człowieka, szukam fajnej laski w wieku 30-40 lat, na resztę życia być może, bez intercyzy z mojej strony, jeżeli ma fajny tyłek, lubi sex z pogranicza BDSM i nie zadaje zbyt wielu pytań. To dość poważna i pilna sprawa dla mnie, bo czuję że się starzeję i być może będę chciał mieć potomka płci męskiej, oczekuję poważnych reakcji dreamofseth@gmail.com

Wdowy i kobiety samotnie wychowujące dzieci również są mile widziane, jeżeli czują się na siłach.

Mężatki tracące nadzieję na poprawę w związku ?

Kobiety podobne do Umy Thurman, Kim Basinger sprzed ćwierć wieku, czy mojej matki, nie muszą mieć kompletu kończyn.

Gość gość
pozno sie obudziles, dziadziu.co robiles 20 lat temu?sorry, ale masz wymagania z kosmosu, nawet 45 latka by krecila nosem na taki przejrzaly towar

Wiem że to nie będzie łatwe zadanie, ale życie nauczyło mnie cierpliwości, wytrwałości i wiary w sukces. Jestem pewien, że nie minie rok a moje marzenie o potomku spełni się, poprzedzone niezłym *****nkiem oczywiście. Płci dziecka pewny nie jestem.

Matki karmiące piersią mogą być ewentualnie młodsze, aby spełniły warunek pełnoletności lub były blisko spełnienia.

Kolor skóry i wyznanie nie grają roli. Kobiety mające wytrysk, bez ograniczeń wiekowych. W razie bezpłodności adoptujemy małe żółte baby z Chin. Chinole są bardzo inteligentni.