Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sponsoring.

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym na początek zrobić dobrze mężczyźnie ustami z połykiem. Jestem jeszcze dziewicą więc nie chcę na razie klasycznego seksu. Czy 100zł to dobra cena za taką przyjemność? Bo nie wiem ile brać, a z drugiej strony jak wezmę za dużo to nikt nie będzie chętny.

Weź dziewczyno się ogarnij, dla 100 się skur...ć. Raz się skur....sz to kur.... pozostaniesz. Brakuje Ci hajsu to idź do roboty. Potem w lusterko nie spojrzysz.

Gość gość
Nie dla 100zł, potrzebuję większej sumy pieniędzy. Mając kilku sponsorów mogłabym wciągnąć kilka tysięcy. Jak dla mnie to mam jeden warunek. Mężczyzna musi mi odpowiadać wizualnie, wtedy i ja będę się dobrze bawić.

Gość gość
Jestem studenką i nie uda mi się w normalnej pracy w tym przypadku weekendowej zarobić szybko większej sumy pieniędzy.

Gość gość
dobrze sie bawisz bzykajac sie za kase?

Dobrze się bawić? Wiesz co, nie będę prawiła Ci kazań, Twoje życie Twoja sprawa, wiedz że będziesz żyła ze świadomością że byłaś zwykłą k.... Jak nie dotknie Cię to za rok, to za dziesięć lat jak już może będziesz miała własną rodzinę.

Gość gość
Dzisiaj gimnazjalistki robią to za 50 zł wiec wątpię czy ktoś ci da 100 zł za sam oral.

Gość gość
Nie zwiąże się z nikim nigdy.

Gość gość
Naprawdę nie widzę innego sposobu na zebranie tak dużej sumy pieniędzy w dość krótkim czasie.