Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalpa_Taru

Podwieczorek

Polecane posty

Szczęśliwie pozostawiłaś mi pisanie i logiczne myśleni Kalpa, choć pazernie zgarnęłaś inne przyjemności;) Puść wodze fantazji.

Gość gość
Kto siedział? Koke Kreska Widmo? Kiedyś pokazywal umiejętność poslugiwania się nożem!!!!

Gość gość
Chyba rodzice cie dotykali bo tak o tym wspominasz co chwila, pewnie spales z ojcem pipo :D

panie widmo, nie wiem co mial pan na mysli mowiac, zem cwansza niz na to wygladam. prosze pana, wygladam bardzo ladnie, tylko nikt mi nie wierzy... i to, ze akurat farbuje wlosy na rudo, nie swiadczy o moim lisim pochodzeniu.. o nie.. ani o wiewiorczym. swiadczy o tym, ze nie chcialam dluzej byc blondynka. i tyle.

Gość gość
To nie ja sie chwalilem na publicznym forum ze jestem pipka ktora pomiataja na ulicy :D

Trochę nie w temacie... Rozpływam się w sobie Umieram z każdym dniem A potem zmartwychwstaję By smakować chwilę uniesienia- chwile radości Rozkoszuję się zapachem zielonej trawy I daję się porwać przez ciepły wiatr Deszcz spływa po moich policzkach Zanurzam w nim dawne wspomnienia Które kłują niczym szpilki wbite w ciało. XXX Nie mam dzisiaj weny, piję kolejnego cydra...

Gość gość
Kto cydra, pije ten długo zyje:classic_cool:

Gość gość
Kalpa, polej cydru to pokój zapanuje na topiku.:classic_cool:

Gość gość
Czyli twoje przechwalki o tym jak dostales w ryja nie sa prawda? :D

Gość gość
Kalpa znudziło ci się już pisać na dwa nicki

Dla wszystkich , którzy gościli dzisiaj u mnie stawiam na stole cydr jako znak pokoju, bierzcie, częstujcie się, niech wam na zdrowie pójdzie. Biesiada zakończona, dużo roztłuczonego szkła pozostawiła, nie będzie komu tego posprzątać. Może spotkamy się na kolejnym podwieczorku w bardziej przyjaznej i swobodnej atmosferze ;) Pa wszystkim, dobrej nocy życzę i już się tak nie zjadajcie nawzajem, bo kanibalami chyba nie jesteście :)

Gość gość
_widmo_ wczoraj i co uswiadomiłes?cos sie zmieniło poza wzajemnymi wyzwiskami?:-O,Choćby malenka zmiana.

dziekuje.. rudy, rudy rudy, rudy rydz lepszy niz maslaczek :classic_cool: panie widmo, bardzo sie ciesze ze ma pan moje zycie w poszanowaniu i nie zabija go w myslach. gdyby pan popelnil taka zbrodnie, nie uszlo by to panu na sucho.. musial by pan wypic za kare galon cydru z piwniczki kal... a potem, bedac juz w stanie wskazujacym na cydrowniecie odzabic w myslach moje zycie, bo po trzezwemu takiej sztuki nikt jeszcze nie dokonal. moze mi pan wierzyc.. w tym wypadku wiem co mowie. w pozostalych niekoniecznie.

Gość gość
Udowodnij kim jestem, smialo kozaczku internetowy :D

Gość gość
Dziękujemy, i miłych snów życzymy Wszystkim.

Gość gość
Nie tylko nudny i naiwny, ale w dodatku niedojrzaly jezeli domaga sie dowodow tutaj haha. Istny kołek. Spadaj cieciu. :D V W myslach juz zabijalem Pani Frido i nie dlatego jakobym byl chory czy cos, ale za podlosc wiec jestem usprawiedliwiony. Dziekuje za poprawe humoru, mam nadzieje, ze nie jest to Pani maska w celu ukrycia czegos, ale nawet jezeli to przyjemny widok stanowi. 🖐️

Gość _widmo_
00:21 moje ;D

prosze pana widma nie zalogowanego, nic nie usprawiedliwia zabijania, nawet w myslach.. nie jest pan usprawiedliwiony. takim usprawieliwieniem moze pan sobie tylek podetrzec, bo do niczego innego sie nie nadaje. jedynie za duppapier moze robic.. chociaz kto wie, czy tylka nie obetrze. masek nie uzywam, bo sa zdecydowanie nie twarzowe.. twarz mam piekna, wiec chowac jej nie zamierzam 😴

Gość gość
Czyli sie obsrales internetowy ratlerku, a teraz do nogi i waruj kundlu :D

panie widmo, udajac sie na spoczynek, przechodzilam mimo pana wypowiedzi, wiec zatrzymalam sie na chwile rozmowy. nie, nie rozgniewal mnie pan. no coz.. nie chcialabym byc nieszczera, ale prawde mowiac nie przypominam sobie abym chciala kogos w myslach zabic lub udusic.. jesli chodzi o slowa, to owszem.. i czyny rowniez. co prawda nikogo nie zabilam, ale szczerze mowiac niektorych uratowal byc moze szybki reflkeks oraz perfekcyjne opanowanie przysiadow. maski.. ja bym to nazwala mimika twarzy.. chyba, ze mial pan na mysli osobowosc. wtedy tak. czesto, to co ladne z wierzchu ma pod spodem zgnilizne.. i na odwrot. brzydactwo, okazuje sie byc nieoszlifowanym krysztalem. dobranoc panu ps. jestem nieoszlifowanym krysztalem gorskim. do prawdziwego diamentu mi daleko.. do anielskich skrzydel rowniez.. o swietosci nie wspomne. czego i panu zycze.. bo nie masz nic gorszego na swiecie jak swieci za zycia.

Gość gość
rzyg tecza

Gość gość
Kalpa???Która to się znów narodziła od nowa?:-( Te nowe nicki na niebiesko i z obrazkiem w avatarze to jakiś naprawdę już najtańszy żart.

Gość gość
Tabasko a ty jeszcze nicka nie zmieniłaś?:-D Zjechany trochę.:-D