Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mały penis to kalectwo

Polecane posty

Gość gość

wszyscy właściciele penisów mniejszych niż 15 cm powinni zostać poddani przymusowej sterylizacji, żeby nie przekazywać tych ułomnych genów :o później człowiek się spotka z takim, napali, a tu taki żałosny widok skutecznie psujący nastrój i wywołujący jedynie politowanie. DNO

Gość gośća
Czyli małe cycki to tez kalectwo? Po to chyba są techniki kamasutry czy orale, anale..itp, by dogadzać sobie w różny sposób. Moim problemem np; jest osiągnięcie orgazmu tylko przy pieszczotach i dodatkowej penetracji przy samej penetracji chociażby miał murzynskiego orgazmu nie osiagne;/

Gość gość
popieram....no dobra, niech ci co mają jeszcze 14 cm zostaną oszczędzeni, ale reszta- do odstrzału

Gość gość
jak dla mnie to wszyscy ktorzy maja mniej niz 15 cm powinni dostawac srodki, ktore powoduja bezplodnosc. Niech maja ucieche z seksu ale niech nie przekazuja dalej tych genow

Gość gość
sorry, ale anal z fiutem poniżej 14 cm to również porażka. Oral tak samo, żadna frajda ssać maliznę. O doznaniach estetycznych nawet nie wspomnę :o Poniżej 15 sterylizacja przymusowa i odgórna. Mogę uczestniczyć w pracach komisji weryfikacyjnej :classic_cool:

Gość gość
jak dla mnie to wszyscy ktorzy maja mniej niz 15 cm powinni dostawac srodki, ktore powoduja bezplodnosc. Niech maja ucieche z seksu ale niech nie przekazuja dalej tych genow

Gość gość
ja uwazam ze wszystkie kobiety ktore nie maja co najmniej 90 cm w cyckach powinny byc utylizowane

Gość gość
Jak macie wiadra to zawsze będzie luźno... Trzeba by waszym facetom przyczepić do d**y boję, kiedy wpadną w otchłań.

Gość gość
żałosne, "wiadrowe" argumenty męskich kalek :o żenada

Gość mesjasz1989
hahaha :) widocznie komuś się nudzi popieram wyże,j panie siadające na słoiki od ogórków z wytartym łokciem porażka , btw. mam znajomego który ma 11 cm i codziennie obrabia nowa laske i zdziwiłybyście się kobietki z podwójnym dnem , że można?

Gość Anna423
na małe wacki na szczęście jest sposób. Dla mnie takim rozczarowaniem był mój mąż ( niestety). Od znajomej, która mieszka w Niemczech usłyszałam od zestawie http://nplink.net/ceq6noVk Teraz jesteśmy najszczęśliwszą parą na świecie! Wiem że niektórych facetów ciężko będzie na to namówić, ale polecam dziewczyny! :D

Gość gość
To prawda że jestem męskim kalekom bo mój penis ma 10 cm i uważam że nie powinienem przekazywać genów Bo powinno być więcej samców alfa którzy mają penisa a nie robaki Kobiety powinny czuć rozkosz i prawdziwego mężczyzne a nie jakieś c***y pokroju mnie Dlatego też nie będę posiadać kobiety Ale jeśli bym posiadał to pozwałałbym jej na zabawy z mężczyznami Dodatkowo jeśli by chciała dziecko pozwoliłbym jej zrobić z innym mężczyznom A ci co używają argumentów " wiadrowych " są żałośni Nawet jeśli ma szeroką to ty nie potrafisz jej zaspokoić bo jesteś ciotą i tyle

Gość gość
Kaleką, mężczyzną :-) trochę wiary w siebie męzczyzno. Za długo siedzisz na kafeterii. Poznaj dziewczynę i sam się przekonaj. :-)