Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czy facet chcąc by chociaż jedna kobieta zainteresowała się nim dużo wymaga ?

Polecane posty

Gość gość
Jakbyś nie miał za dużych wymagań to już dawno byś kogoś miał . Pewnie jesteś kolejnym prawikiem, który szuka modelki a sam urodą nie grzeszy.

Gość a moze autor
jest bardzo brzydki i do tego niezbyt inteligentny?

eee ja nie wymagam modelki nie jestem piękny i do tego nieśmiały rzecz w tym że żadna kobieta się mną nie interesuje a chciał bym że by chociaż jedna przeciętna kobieta mnie polubiła zaakceptowała a ja z powodu tego że jestem mało atrakcyjny nie mam śmiałości do kobiet i raczej nie podejdę

Gość gość
kobitki nie dupczą się z desperatami a tych wyczuwają na kilometr. Chcesz podupczyć wyluzuj.

Gość Magda melaga
Pewnie nie, jeśli nie masz nałogów, pracujesz,nie palisz, nie bierzesz narkotyków, nie masz problemów zdrowotnych,nie jesteś gruby, to raczej normalne jest, że poznasz kobietę, kobiety ciebie będą podrywać a nie ty ich.Trudno abyś chciał kobiety jakiejkolwiek w przypadku jak jesteś bezrobotny bo nie chce ci się pracować, masz problemy z zdrowiem a do tego palisz papierosy, zażywasz narkotyki, jesteś gruby, nie masz żadnych zainteresowań a jedynie roztrzenia, to trudno abyś chciał aby cię jakakolwiek chciała. Chyba się z tym zgodzisz. Ale ty pewnie jesteś pracowitym gościem, pracujesz, pewnie nie palisz papierosów, jesteś przeciwnikiem wszelkich narkotyków, dbasz o swoją linię, wiec pewnie uprawiasz sport i gruby nie jesteś, jesteś też zapewne zdrowy psychicznie i fizycznie,więc jak najbardziej kobieta ci się należy

Gość gość84
...właśnie o to chodzi, że wcale nie koniecznie. Chyba najistotniejszym czynnikiem jest tutaj charakter. I nie chodzi tu nawet o to ,czy masz prace, dbasz o siebie, czy masz jakieś zainteresowania itp. Istnieją faceci, który są w zasadzie dla kobiet niewidzialni, lub z zasady zasiadają w loży "kolegów i przyjaciół", a nie "facetów". I akurat to jest najtrudniej zmienić. Bo to trochę jest tak jakbyś chciał nauczyć się machać uszami. Chcesz, ale nie wiesz nawet jak za to się zabrać.