Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego teraz tak trudno trafić na takiego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i jak dużo osób mi mówi że jestem ładna . A nie mam chłopaka dla tego że za bardzo nie patrze na pieniądze tylko żeby był inteligentny ,spokojny , bez nałogów i miał w sobie //Wiarę ,Nadzieję i Miłość// i jest mi nie kiedy przykro że nie mam takiego przyjaciela . Co zrobić w takim przypadku ? I czy jest jakaś nadzieja żebym trafiła na takiego chłopaka ?

Gość gość
Jestem taki jak opisałaś. Mam nadzieje, że życie nakieruje nas na siebie.

Gość gość
jestem taki jak z opisu ale niestety tego nie ma się wypisanego na twarzy a często jestem oceniany po wyglądzie jak każdy zresztą

Gość gość
Trudno,bo tacy ludzie są zwykle spokojni, nieco zamknięci w sobie i nie latają po imprezach. :) Sama mam problem.

Gość gość
Wodnik+ wodnik A+m

Gość gość
wielki ptak, no nieźle :D

Gość gość
dobrze powiedziane nieestetyczna :P

Gość gość84
"inteligentny ,spokojny , bez nałogów i miał w sobie //Wiarę ,Nadzieję i Miłość//" Tacy istnieją, nawet w nie tak znowu małych ilościach, tylko zazwyczaj nie wzbudzają żadnego zainteresowania kobiet. Albo jeśli już wzbudzają to nie takie jakby chcieli. Prawdę mówiąc szczerze wątpię, żebyś faktycznie takiego szukała. Oczywiście pomijam kwestie estetyczne.

Gość gość
szukaja takiego ale te cechy sa na drugim albo trzecim miejscu, najpierw liczy sie wyglad, itd

Gość gość
gość84 dziś Dokładnie tak jest! cała prawda

Gość gość
Myście jak chcecie . Ale ja na serio takiego bym chciała tylko jestem troszeczkę zamknięta w sobie bo teraz jest ciężko komu kolwiek zaufać

Gość gość
Takich jest pełno tylko kobiety lecą na cwaniakow i nie patrzą na tych zwykłych

Gość gość
Na Lento też nie ma takich chłopaków . Tak że tracę nadzieję że takiego spotkam . Jeśli się takiego nie spotka to już lepiej nie mieć

Gość gość
Wy nie szukacie takiego na mężczyznę tylko by robił za tampon emocjonalny po bzykaniu z burakami !

Gość dontworry111
tak już jest, że ludzie którzy są zamknięci i spokojni mają po prostu ciężej, ja szukam podobnej osoby, by się dobrze rozmawiało i spędzało razem miło czas, autorko jak chcesz to pisz tyypical1990@gmail.com mój mail, zawsze odpisze :)

Gość gość
ten mail jest nie prawidłowy -chyba

Szukasz na siłę - to najgorszy doradca. Musisz wiedzieć, że wtedy dostrzegasz tylko pozory, a pod nimi dopiero kryją się Ci nasi wymarzeni mężczyźni. Co z tego że rozleje herbatę, powie coś niestosownego czy ubierze krawat w kropki do koszuli w paski - nie przekreślaj go, to jest być może ten Twój ideał, który tak stresuje się przy Tobie, że popełnia różne gafy i stara się udawać innego, niż jest w rzeczywistości. Pozdrawiam.

Gość gość
Wyluzujcie, pozbądźcie się spiny, dbajcie o siebie (bardziej mam na myśli umysł). A się znajdzie. Sympatyczna dziewczyna, która nie unika ludzi jak ognia, potrafi odnaleźć się w społecznych sytuacjach, ma trochę oleju w głowie, jakieś cele życiowe, zainteresowania prędzej czy później przyciągnie fajnego faceta. Ale nie można się nakręcać "o boże, mam 20lat i jestem wciąż sama", nie można się zamykać w sobie, trzeba cały czas doskonalić swój charakter a będzie git ;)

Gość gość
A skad jestes ? Ja szukam podobnej dziewczyny.

Gość gość
takich facetów jest pełno, tylko zwykle to szaraki a laski na takich nie lecą ot co

Gość gość
Kielce-Kraków

Gość gość
a ja mam wlasnie takiego spokojnego dobrego mezczyzne i dziekuje bogu,ze go poznalam. jestem ladna dziewczyna i przyciagalam tylko samych polglupich cwaniaczkow. Moze i sa przebojowi ale tylko nadaja sie na przelotny romans. zycie dziewczyny ukladajcie z normalnymi facetami. Pozdrawiam was chlopcy

Gość gość
Autorko jestem ze stolicy ale jak masz ochote to napisz .Kto tam wie ....Zawsze mozna pogadac dolondynu@gmail.com

Gość gość
nie znam fajnych facetow

Gość dontworry111
jak nie prawidłowy? dobry mail podałem tyypical1990@gmail.com

Gość gość
ja znam przystojnych facetow.

Gość dontworry111
możesz pisać kiedy chcesz autorko :)

Gość gość
Aktorka madzia@onet.eu