Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego teraz tak trudno trafić na takiego faceta

Polecane posty

Gość gość
oj,mloda i naiwna jestes i widac ze mozna cie latwo zmanipulowac autorko.

Gość gość
Aktorka madzia28@onet.eu

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Mam dwadzieścia lat więcej niż dwudziestolatek ;) nikt mi nie mówi że jestem ładny ale nie jest mi to przecież do niczego potrzebne bo sam wiem że nie mówią tylko dlatego że im moja uroda mowę odbiera i zapiera dech w piersiach uniemożliwiając w ten sposób wyartykułowanie swojego dla mojego piękna podziwu ;) no i prawdę mówiąc nie mam w sobie ani odrobiny wiary ;) ale uwierz mi że całym swoim jestestwem czuję że jestem tym właśnie chłopakiem którego szukasz ;) Pragnę abyś urodziła mi dzieci i do końca życia gotowała dla mnie obiady sprzątała mieszkanie i przynosiła mi piwo z lodówki ;)

Gość hjhj
pocztę w każdej chwili można usunąć i to zrobię

Gość gość
Jak masz pisać takie głupoty i mnie wkurzać to lepiej nie pisz gość po wyżej Król się znalazł spadaj .Przez ciebie usuwam pocztę .Spadaj

Gość gość
Spokojni fajni mężczyźni są i to jest ich dużo ale tacy są dla kobiet nieatrakcyjni bo kobiety potrzebują adrenaliny, nadmiaru emocji. Dlatego kobieta wybierze prędzej alkoholika, agresora czy innego bandytę niż spokojnego mężczyznę

Gość adkb
Koleżanko tacy faceci istnieją, sam taki jestem i co po tym mam starałem się dla kobiety jak tylko mogłem i dostałem kopa za nic. Bycie takim po prostu się nie opłaca i tyle...

Gość dontworry111
autorko? który to Twój mail?