Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj mąż zachowuje sie dziwnie...co myslicie o takim zachowaniu??

Polecane posty

Gość gość

moj mąż zachowuje sie dziwnie...co myslicie o takim zachowaniu??

Gość gość
moj maz jest dziwny..jestesmy razem juz 10 lat i jest ideałem gdyby nie jedna rzecz..moj maz to facet wykształcony z doktoratem i inteligentny a gdy pojawia sie na horyzoncie jakis moj kolega i jest przystojny to on tak po nim jedzie ,że żal sluchac....wyzywa nie znając ich od ciot i pedałów oraz szmaciarzy...pokazalam mu ostatnio zdjęcie mojego szwagra przyszlego i jak zobaczyl to od razu:"o rany ale rozczarowanie ,przeciez to pedal i wygląda jak szmaciarz"dodam ze szwagier na poziomie i przystojny.moj mąż mowi do mnie ,że jakbym z nim zatanczyla na weselu siostry to on mi wstyd zrobi i zobacze do czego jest zdolny ,bo ja nie mam prawa tanczyc z innymi facetami...porazka..on nawet o przyszlego szwagra jest zazdrosny.. jak myslicie dlaczego on tak reaguje na innych facetów?

Gość gość
Brak pewnosci siebie. Dla niego kazdy, absolutnie kazdy samiec jest zagrozeniem a zwlaszcza Ci przystoni i ulozeni ;) mowiac tak o nich dodaje sobie pewnosci i po cichu liczy ze zgodzisz sie z nim co byloby dla niego ulga

Gość gość
hehe swietna diagnoza.