Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłem mini wieżę na komunię

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Widziałem wiele tematów o prezentach na komunie, o tym co wypada a czego nie itd. Postanowiłem zapytać was co myślicie moim wyborze na prezent. Mam w tym roku dwie komunie. Na obu jestem chrzestnym. Tak sie złożyło. Postanowiłem kupić chrześniakom po mini wieży. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Pomysl do kitu moj syn dostal stoi i sie kurzy

Gość gość
A właśnie, że świetny pomysł :o Moja córka też dostanie wieżę od ciotki i jestem przekonana, że bedzie z niej korzystać (ma wejście usb, płytę, radio). Bardzo trafiony moim zdaniem! (a pani wyżej może wypadałoby zaznajomić syna z fajną muzą, to by się wieża nie kurzyła - żaden laptop nie będzie miał takiego brzmienia jak nawet mini-wieża z basami).

Gość gość
Ja kupiłam mini wieże bratankowi jakies 7 lat temu i do dzis z niej korzysta :-)

Gość gość
Dokładnie, to jest prezent na lata, wg mnie wspaniały :) Ja też dostałam na komunię (lata temu) wieżę i dopiero jak miałam 19 lat zamieniłam ją na inną, bo już były mniejsze, nowocześniejsze, bo ta moja to kolumbryna była :D Ale przecież każdy słucha muzyki, a im dziecko starsze, tym częściej i głośniej :D Uważam, że to bdb pomysł.

Gość gość
Autorze, bardzo dobry pomysł tylko wybierz dobrej jakości i patrz na moc głosnikow a nie na obudowe. Bo z tego co pamiętam, jak ja kupowałam to te najbardziej "bajeranckie" z wyglądu miały słabe brzmienie. Na szczęście mąż się zna i dobrze mi doradził :-) klasyczny wyglad i duza moc. Jak pisałam wcześniej, bratanek do dziś ma ten prezent i bardzo sobie chwali :-)

Gość gość
Bardzo fajny pomysł. Dziecko trzeba muzycznie edukować, a mp3 i YouTube to nie to samo. Inaczej słucha się muzyki, gdy włączasz całą płytę i po prostu ona leci, a nie koncert życzeń na telefonie. Może dodaj do tej wieży kilka płyt z muzyką, coś co dziecko lubi i co rozwinie jego gust muzyczny.

Gość gość
Według mnie to dobry pomysł

A odtwarza muzykę z pendriva? Bo jak nie to wg mnie lipa;) Wątpię by 8 letnie dziecko w dzisiejszych czasach miało zamiłowanie do zbierania płyt;)

Gość gość
Tak wieza a potem plyta sie zarysuje ijest problem u nas stoi i kurzy sie bo syn ma laserowy odtwarzacz a ten wielki zlom do niczego sie nie nadaje a mp4lub telefon mozna wziasc wszedzie ja tez takie pudlo mialam bez sensu i kupa kasy w bloto