Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostalam zaproszenie na komunie do rodziny mojego eks !co robic??nie chce isc..

Polecane posty

Gość gość

on mnie rzucil i to w malo elegancki sposob a teraz jego brat zaprosil mnie na komunie swojego synka..synek mnie nazywa ciocią..jego rodzina nawet nie wie chyba ze moj facet mnie rzucil..nie wiem czy im powiedzial...nie odzywa sie do mnie i ma mnie w d***e..a ja glupia tak go kochalam i sie poswiecalam dla niego... co byscie zrobily na mym miejscu...nie chce isc na te komunie...on tam pewnie tez będzie itd..glupia sytuacja..dziecko mnie zaprosilo itd. co robic:(

Gość gość
Zadzwoń i powiedz że cię rzucił.

Gość gość
Ja bym nie poszła,to jego rodzinka,więc niech on tłumaczy dlaczego ciebie nie ma.Dziecko będzie tak zaabsorbowane swoim świętem,że nie zauważy braku jednej cioci a dorosłym niech on tłumaczy jakim jest chamem.

Gość etnozjebka91
Powiedz że nie przyjdziesz. Co pójdziesz i bedziesz robić dobrą minę do złej gry? Ja dostałam zaproszenie od laski brata, która ma dziecko z innego związku, powiedziałam, że nie przyjdę i tyle. Ona się obraziła, ale co mnie to obchodzi?

Gość gość
nie idz

Gość gość
Idz do kościoła po mszy wrecz skromny upominek i wrocisz do domu. Na impreze nie wypada ci isc bo nie jesteś rodziną a oni moze nie wiedza ze wasz związek to juz przeszłość. Do kościoła kazdy moze przyjsc inikt nikogo nie wygoni

Gość gość
jezeli jesteś lubiana przez dziecko to idż tylko do kościoła, daj dziecku jakiś drobiazg i nie idż na przyjęcie, powiedz dziecku ze nie mozesz, to już duży chlopak, zrozumie.

Gość gość
dzieki dziewczyny ,moze faktycznie wręcze upominek bo wypada tak chyba skoro tyle lat bylismy razem i dziecko ma mnie z ciocie:(

Gość gość
gość z 13:46 dobrze mówi. Pokażesz klase jak tak zrobisz :) kup jakąś książkę dla dzieciaka, po mszy złóż życzenia i powiedz, że nie jesteś już z X razem, więc nie będzie cię na obiedzie, ale życzysz wszystkiego najlepszego dziecku i daj prezent ;)

Gość gość
Moim zdaniem to bardzo chcesz iść, masz nadzieję na wielki powrót. Moim zdaniem przede wszystkim powinnaś poinformować rodziców chłopca ze już nie jesteś z chłopakiem. Sama piszesz ze pewnie o tym nie mają pojęcia. Jakby wiedzieli to pewnie by cię nie zapraszali, żeby nie psuć atmosfery. To święto dziecka a nie porachunki dorosłych. Co będzie jak były przyjdzie z nowąppartnerką? Wszyscy będą się źle czuć. Nawet jeśli przyjdzie sam to atmosfera będzie ciężka. Po co to? Myślisz że to dziecko tak marzy o twojej obecności? Oprócz ciebie ma pewnie niejedna prawdziwa ciocię, dziadków. Nie sądzę że będzie jakoś przeżywać twoją nieobecność. Raczej jeśli się pojawisz może być niefajnie. Zadzwoń, powiedz jak jest i nie narzucaj się. Piszą żebyś szła do kościoła i dała podarunek. Ja jako matka głupio bym się w takiej sytuacji czuła. Ani cię siłą zapraszać do domu ani udawać że nic się nie stało. Taka drzazga.

Gość gość
W jaki sposób dostałaś zaproszenie? Mailem?

Gość gość
Nie wiem czy to dziecko ma cię za ciocię. Może tak nazywa bo jak ma mówić? Po imieniu nie wypada, pani też głupio.

Gość gość
Powinna isc bo zaproszenie dostala. Nikt jej siła nie wezmie na przyjecie. A gdyby kiedyś się zeszli to nie będzie jej głupio. Różnie bywa moze za jakis czas się zejdziecie ?

Gość gość
Jest zaproszona bo nie wiedzą że ja zostawił. Jak się dowiedzą to nie będzie miłe widziana. Uczciwie byłoby, skoro chcesz tam iść, zadzwonić i powiedzieć jak wygląda sytuacja.

Gość gość
Chyba że jednak wiedzą i chcą was pogodzić. To wtedy możesz brać pod uwagę swoją obecność na komunii. Jeślijednak nnaprawdę nie wiedzą to byloby conajmniej nietaktem gdybyś poszła.

Gość gość
Nietakt zeby poszła do kościoła? Nie bądź żenująca. W kosciele będzie dużo osób nie proszonych bo idą się modlić. A po mszy moze podejsc do dziecka i podarowac skromny prezent. Czy ty gosciu chodzisz do kościoła na zaproszenie? Dziwne podejście. Kościół jest dla wszystkich

Gość gość
ale jednej rzeczy nie rozumiem,skoro on jest rodziną i jest z Tobą to powinniście zaproszenie dostać razem? Skoro Ty dostałaś osobno to wychodzi na to że jednak wiedzą.