Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny o czym myślicie

Polecane posty

Gość gość

jak się wybieracie na pierwszą randkę ? Jutro mnie to czeka, zakładam że znowu nici, tym bardziej, że to 13-sta z kolei. Jakoś nie mam szczęścia do płc***ięknej. Pewnie całej nocy znowu nie prześpię a jutro 5 min i cisza w eterze. I znowu ciao bambino.

Gość gość
No i to Twoja wina. Nastawiasz si negatywnie, nakręcasz się przez co nie możesz zasnąć. P|otem na randce jesteś zrezygnowany, spięty i półprzytomny. Nie zachęcasz w ten sposób. ;)

Gość gość
wiekszosc z nich mysli o zasobie portfela x pozniej przybiegaja na kafe i placza ze byly na randce facet okazal sie sknera, zaprosil do Maca x a powinien od razu kupic takiej kolie z brylantami i wagon czerwonych roz:D

Gość gość
Mnie to czeka jutro. Moim problemem jest, jak sie ubrac ? Luzacko, sportowo czy wyjsciowo ? Mamy pospacerowac bulwarem, potem pewnie wstapimy do jakiejs knajpki a tam raczej nie tyle co wieczorowo, jednak w shirtcie nikt nie przychodzi. Doradzcie !

Gość gość
zależy gdzie Cię zaprasza czy do drogiej restauracji czy na spere, czy do zwykłej knajpy.. Ale jeśli to randka bez spiny to ja bym się ubrała ładnie, ale nie wyzywająco czy zbyt elegencko. Np jakaś, ladna letnią sukienke na ramiączkach

Gość gość
Jestem facetem, wiec zadnej sukienki nie zaloze. Czy gdzies wejdziemy nie wiem, to nasz pierwszy date. Zobacze jak sie sytuacja rozwinie, bo przeciez moze byc tak, ze straci ochote i sie pozegnamy - tu pytanie, odprowadzic ja na przystanek, czy sie lepiej nie narzucac ? Znamy sie tylko z widzenia, spotkanie zaaranzowala moja kumpela, ktora zna jej kolezanke. Troche tak glupio wyszlo ale zdziwilem sie, ze chce sie ze mna spotkac. Dlatego kompletnie nie wiem jak sie zachowac, jak sie ubrac. Nie wiem praktycznie o niej nic - nie wiem czy cos w ogole z tego wyjdzie. Co innego wyglad co innego charakter, chociaz mniej wiecej moge sobie wyobrazic, jakie ma usposobienie.

Gość gość
Mysle, ze jeansy i koszulka z krotkim rekawem beda OK, przynajmniej bede sie "normalnie" czul. Kupic jej kwiatka na przywitanie ?

Gość prawik26
kup

Gość gość
chcialbym uslyszec opinie dziewczyn

Gość gość
W sobote bylem na "randce", dziewczyna caly czas milczala wiec pomyslalem nic z tego i sie wiecej z nia nie umowilem a ona wczoraj puscila mi SMSa z tekstem "Bylo fajnie ale odnioslam wrazenie, ze sie zawiodles", co zo ma znaczyc ? Bedziemy komunikowac sie tylko pisemnie ?

Gość gość
to znaczy że się jej podobasz i tyle. A randka milcząca? trochę porażka.

Gość gość
Troche porazka ? Nie wiem jak to rozumiec. Pisalismy ze soba od maja, poszlem na full risk i nie chcialem jej fotki, randka w ciemno. Zaskoczyla mnie, moze nie jest oszalamiajaco piekna ale spodobala mi sie. Niestety jej milczenia nie moge sobie wytlumaczyc, czasami pisalismy do bladego switu...

Gość gość
Co innego internet, co innego real.