Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wellness

Moj nowy nabytek podoba sie?

Polecane posty

Gość wellness

W koncu upolowalam! :-) Moje cudenko juz jest moje :-P

Gość gość
tylko cenaaaa

Gość wellness
no przyznajcie ze wam tez sie podobuje, pocieszcie sie razem ze mna:-)

Gość gość
Za darmo bym nie nosiła :D Nie podobają mi się takie.

100 lat tu nie bylam i nikt chyba mnie nie poznaje?? :-P chcialam sie tylko przywitac, jestem spowrotem!:-P i przy okazji chce sie pochwalic ale tu same zazdrosciuchy chyba siedza

Gość gość
ja bym brala jakby mi kto dal:-D

Gość gość
To nie jest kwestia zazdrości, tylko gustu. A gust różnić się może :P

Gość gość
gość dziś no za darmo jakbys dostala to by ci sie szybko spodobala :-)

Gość gość
"no za darmo jakbys dostala to by ci sie szybko spodobala" Oddałabym wtedy komuś za darmo, albo do kontenera na ciuchy bym wrzuciła, bo po co mi coś, co nie jest w moim guście? Nawet bym nie sprzedała, bo nie uwierzyłabym, że ktoś może dać za torebkę tyle kasy :D

Gość wellness
nie no pewnie ze rzecz gustu, tak tylko sie drocze:-P w skali od 1 do 10 ile dajecie? to ja pierwsza: daje 10 :-D

gość dziś Dzieki :-D kafeterianie zawsze byli tacy przyjemni, nic tu sie nie zmienilo, Kafeteria Welcome!:-)

Gość gość
ta z filcu / filca ladna:)

Gość gość
a czemu wstawiasz link do sklepu? zrób sama fote tej torebce cwaniaro i załącz karteczke z napisem kafeteria :classic_cool: chcą błysnąć, pochwalić się, dowartościować, a wychodzi na to, że się tylko kompromitują :D

Gość gość
No ale, że nie odbieraj tego jako atak. Zapewne moje torebki Tobie też by się nie spodobały :P Taka prawda. Ostatnio moja mama dostała jakąś torebkę dziwną. Niby też jakaś firmówka (nie pamiętam marki), ale nienadająca się do wyjścia do ludzi. Oddała ją swojej małej bratanicy. Ktoś się przynajmniej ucieszył. Guten tag!

Gość wellness
a co ja na allegro przedmiot wystawiam. Nie mam co robic tylko zdjecia:-) Logika logika

Gość gośćula
nie dałabym tyle kasy i nie podoba mi sie ,nie mój styl,ale skoro Tobie się podoba i Cie cieszy to fajnie:)

Gość gość
"Nie mam co robic tylko zdjecia" No, ludzie siedzący na forum na ogół są bardzo zajęci :D

gość dziś o nie, ja nie z tych co odbieraja opinie jako atak. czyli w skali od 1 do 10 - 1 tak?:-P no nic czekam czekam moze ktos podzieli moja fascynacje:-D male a tak cieszy

Gość gość
Gdyby mi ktoś sprezentował , to może ....ale raczej nie. Nie moj styl . No i ta cena jakaś taka nieadekwatna do tej torebki. Na kolana nie rzuca . Ps. Nie zazdroszczę . Pytasz o opinie , to piszę moją :)

gośćula dziś moglam rozpieprzyc na glupoty jak to ja potrafie:-) wiec postanowilam zainwestowac w torebke ot co:-)

blueberrka ja mam wszystkie takie max 200 ze skory i szajs z bazarku co tego ostatniego napewno nie kupie bo nie lubie jak mi sie cos pruje etc moja inwestycja

Gość gość
ladna tylko droga

Gość gość
"o nie, ja nie z tych co odbieraja opinie jako atak. czyli w skali od 1 do 10 - 1 tak?" A nie, bo ze 3 dam :P Albo nawet 4, bo nie jest byle jaka :P

o 4 , ufff jest dobrze:-) zawsze moglo byc 1 lub na minusie :-P

Gość gość
Nie no, przecież są gorsze. To jaką skalę bym musiała dla gorszych zastosować? :P

Gość gość
Z ceną na wierzchu nie chodzisz więc większość może pomyśleć że w chińskim markecie kupiłaś xD bo szału nie ma To że coś jest drogie nie oznacza że ładne i że każdy będzie zwracał uwagę na jakąś markę czy coś xD Ja za tą cenę bym kupiła z 10 ciekawszych torebek xD I każdy wie że i tak nie masz takiej torebki xD ;)

Gość gość
Wolałabym 10 róznych torebek po stówce , zamiast 1 za tysiaka. Mnie sie torebki szybko nudzą , więc nie muszą być jakości takiej ,zeby je nosić 10 lat :D Ale to Tobie ma sie podobać , Twoja kasa - Twój problem .