Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

telewizja internet telefon vectra

Polecane posty

Gość gość

Moze ktos mi podpowie namawiaja mnie na packe w vectrze czyli internet kablowka telefon odrazu mowilam ze telefonu nie potrzebuje ale to jest w pakiecie czyli jak oni to nazywaja w paczce i niewiem co robic moze ktos z was tak ma

Gość gość
NIE NIE NIE zdecydowanie nie polecam tej firmy. wyssane z palca opłaty naliczają i do tego awaryjna sieć.

kupując w paczce , masz taniej inne usługi.Znaczy większy rabat na internet i TV.Czasem opłacalne, ale z reguły się wyrównuje, bo za telefon też płacisz.. Im więcej Ci usług wepcha konsultant tym dostanie większą prowizje..Ale w chwili konca zobowiązania bedziesz musiała się nakombinować by zrezygnowac z jednej z usług! Ja miałam vectre kilka lat temu, ciągle przerywało sygnał..

Gość gość
jakie oplaty naliczaja boje sie ze pakietem z telefonem ktorego bym nie uzywala obciaza mnie dodatkowymi kosztami

Gość gość
Wlasnie interesuje mnie tylko kablowka i internet wtedy jest drozej a oni proponuja jeszcze telefon ktory mnie nie interesuje ale wtedy jest taniej

Gość gość
Ale masz racje potem moge sie nie wyplatac z tej umowy z telefonem

Gość gość
telewizja pakiet zloty 124 kanaly w tym 22HD internet do 100MG i telefon za 79.90 ale sie boje z tym telefonem tam przy dekoderze bedzie wejscie nadadza numer a ja i tak nie bede uzywac

niewiele.. Jak telefonu nie bedziesz miał/a podłączonego -aparatu stacjonarnego, nie naliczą dodatkowych opłat.. Nie masz obowiazku korzystac z usługi, a tylko za nią płacić.. JEDNAK!! Ja bym Vectry nie wzięła , chyba ma masz np antene od naziemnej TV.. Mi cięło sygnał przynajmniej dwa razy w miesiącu i pół dnia nie było ani internetu ani telewizji..I siedź tu w niedziele popołudniu przy radiu z komórki:D

Gość gość
Niewiem sama co robic musze to przemyslec

Gość Tola5561
Vectra akurat internet według mnie ma jeden z najlepszych na rynku. A ze stacjonarnego za 35 zł bez limitu jestem mega zadowolona, bo mogę z niego dzwonić wszędzie i nie muszę dopłacać. No nie wiem, mnie jednak chyba ominęły te nie szczęśliwości o których mówicie.