Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka Mikke

mity o Korwinie spreparowane przez media

Polecane posty

Gość Myszka Mikke

1. zabierze emerytury, zasiłki etc i polowa zacznie umierać z głodu - Korwin zlikwiduje zus ale jako prawicowiec respektuje PRAWA NABYTE a więc każda osoba co popisala z instytucjami państwowymi kontrakt będzie otrzymywała w całości świadczenia. 2. twierdzi że Hitler nie wiedział o obozach śmierci - Korwin powiedział tylko że na dokumentach dot obozów śmierci nie ma podpisu Hitlera a więc prawnie nie można byloby postawić go przed sądem. I tylko tyle. 3. że odseparowealby niepełnosprawnych od społeczeństwa - powiedział tylko że niepełnosprawni powinni sie kształcić z niepełnosprawnymi a nie z dziećmi zdrowymi. 4. że kobiety chcą być gwałcone - powiedział że często kobieta mówi nie a w rzeczywistości chce stosunku z mężczyzną. To tylko ostatnie bzdety które słyszycie w TV - jakieś pytania? :)

Gość Myszka Mikke
kolejny mit - że jest Żydem:-O Te rewelacje pojawily sie kilka la temu za sprawą TVN !!! czyli telewizji żydowskiej. Wystarczy sprawdzić link Ozjasz Goldberg i tam nie ma ani jednego dowodu na to że Korwin ma jakiś związek z tą rodziną - tam sie pojawia tłumaczenie o Katarzynie Nazarewicz ćorce Ozjasza Goldberga komunisty i ble ble ble o rodzinie Goldbergów. Żadnego powiązania z Gldbergiem. Prawdziwy rodowód znajdziecie w necie z drzewem genealogicznym - jeden z przodków Múcke (umlau) ożenil sie z Idą Wagner, to Niemcy osiedleni w Polsce od co najmniej 200 lat.

Gość gość
Rewelacje o żydowskim pochodzeniu to słyszałam tak z kilkanaście lat temu (na pewno przed powstaniem TVN) a nie parę dni :). Nie mam pojęcia czy są prawdziwe, nie obchodzi mnie to. Ale to mit, że TVN to wymyślił. Poza tym: 1. Będzie respektował prawa nabyte a do tego stworzy silne samodzielne wojsko i silną administrację (wszystko to z podatku obrotowego o wysokości kilku procent). 2. Twierdzi, że nie lubi Hitlera, bo to socjalista, ale nie przeszkadza mu to jednoczesnie posługiwać się gębą Józefa Piłsudskiego w swojej kampanii prezydenckiej. Nie ten socjalista co odpowiada definicji socjalisty, ale ten, kogo Korwin nie lubi. 3. Nie ma zastosowania w wolnym rynku. 4. Powiedział: że kobietę ZAWSZE się trochę gwałci, co jest nieprawdą. Co najwyżej niektóre pary lubią taki rodzaj zalotów i zabaw łóżkowych. Nie ma nic w tym złego tak jak w jego prywatnym na to poglądzie, złe jest to, że człowiek nie mający pojęcia o seksuologii wypowiada się o tym z pozycji autorytetu, podobnie jak o hitleryzmie i edukacji integracyjnej.

Gość gość
1. WAT mówi ci to coś? :-O A robilas wogóle jakieś obliczenia dot wydatków publicznych państwa polskiego że sie tak mądrzysz telewizyjnie? To zrób, wystarczy zwykly kalkulator. 2. o tym że nazywa sie ozjasz Goldberg zaczęla trąbić TVN a wiem to z krótkiego wywiadu do TVN w ktorym Korwin "dziekowal" TVN za te propagandę:-O 3. Obojętnie co sadzisz o seksualnych teoriach Korwina, zobacz po prostu ten wywiad z Olejnik i pokaż mi moment w ktorym Korwin twierdzi że kobiety trzeba gwałcić. Jak mi to udowodnisz to odszczsekam tu wszystko co powiedzialem o Korwinie