Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tadla to jest jakaś psycholka powinni ją do Tworek odwieźć

Polecane posty

Gość gość

Jak ona się zachowywała w studio? Jak wariatka, zniesmaczyło mnie to. Cieczkę miała czy niedoroochana jest? Wszyscy wiedzą, ze całe TVP jest murem za PO, ale mogliby chociaż tak ostentacyjnie tego nie okazywać a ona co? NIE jestem za PiSem, ale Duda to kandydat tak jak Komorowski i cała reszta, należy mu się szacunek i takie same względy jak pozostałym oraz normalne pytania i spokojny przebieg rozmowy. On nie mógł mówić, mógł sie jedynie bronić, odpierać atak i tak zachował się z klasą. TVP to dno dna coraz większe, tę babę po wywiadzie powinni za fraki i wy***lić za to co zrobiła.

Gość gość
POwinna razem z Kraśką :D 🖐️

Gość gość
Zgadzam się, z góry traktowała A.Dudę, tak, jak z góry traktuje nas Platforma i Komorowski.

Gość gość
W zwiazku z tym, należałoby w nowym sysremie zająć się również tv. Oni są dla ludzi, a nie dla siebie, a wykorzystują dostęp do widza przekazując informacje i poglądy, ktore im odpowiadają, a nie widzom. To zaklamana tv! Abonament i kasa z reklam, to zasługa ludzi, a nie ich, dobrze by było, żeby o tym pamiętali!

Gość gość
A, co zrobiła?

Gość gość
A widzieliście na youtube Kowalski masakruje Tadle?

Gość gość
Nie widziałam. Tadla caly czas atakowała Dudę, przerywała mu, zadawała głupie pytania, widać jak była do niego nastawiona, nawiązywała do wyjścia ze studia Mastelarka, robiła złośliwe aluzje... takie zachowanie nie przystoi dziennikarce telewizji publicznej.

Gość gość
A to jest jeszcze po osmiu latach rządów PO telewizja publiczna ?

Gość gość
pewnie robi przez loeasin g team i boi sie utraty pracy? szanowałem ją, ale... sprzedała sie tanio.

Gość gość
Ludzie z pokolenia telewizji jeszcze to oglądają, ja teraz jestem tydzień w domu bo u siebie telewizora nie mam i moi rodzicom bardzo się to nie podobało. Sami pod sobą dołki kopią... dziennikarzyny, d***** zwykłe.

Gość gość
takie zachowanie nie przystoi dziennikarce telewizji publicznej x ale prostytutce dziennikarskiej zatrudnionej w burdelwizji publicznej przystoi i jest to nawet jej obowiązkiem