Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zorganizowac wczasy z polrocznym dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Chcemy wyjechać na kilka dni nad morze, ale jakoś tego nie potrafie ogarnąć. Nie chciałabym, żeby mała spala z nami, ale nie mamy lozeczka turystycznego. Poza tym co z drzemkami w ciągu dnia? Młoda nie ma ustalonego rytmu. Czasem śpi 3razy po 1, 5 godziny do 2, a czasem po pół godziny. Co będzie jak zachce jej się spać gdy będziemy gdzieś w terenie? No przede wszystkim czym mała ma się przemieszczać- wózek? Chusta? Nigdy nie była chustowana. Wiem, że to glupie pytania, ale to będą pierwsze nasze wakacje

Gość gość
wiele osrodków przyjaznych rodzinom daje możliwość wynajmu łóżeczka lub wózka na czas wakacji, aby nie trzeba było wszystkiego wlec z domu. Niestety dziecko jest małe i to wy musicie sie poniekąd do niego dostosować. Poza tym dziecko może spać w wózeczku.

Co zrobic jak bedzie chiala spac w terenie? A nie moze w wozku? Kup lozeczko turystyczne. Jak sie bedzie przemiezzczac? A w wozku nie moze? Co robisz jak ci dziecko na spacerze zasypia? Biegniesz do domu?

Gość gość
No jakoś nie widzę spania w spacerowce. Teraz używamy gondoli, córka ma 5, 5 mies, gdy wyhedziemy będzie miała ponad 7, myśle, że będzie już siedzieć i weźmiemy spacerowke. Na pewno nie będzie jeździć pół dnia w gondoli, bo nie lubi jej :-/

Gość gość
kup lub pożycz łóżeczko i koniecznie drugi pokój gdzie mała spać, my pojechaliśmy i jakoś nie przemyślałam i wzięliśmy jeden pokój, nie polecam

Gość gość
masz problemy jakbyś ją na jakąś górską wyprawę brała...

Gość FAJNIE JEST
Jezdziłam z dwójka małych dzieci i jakoś sobie dawałam radę.Róznica pomiędzy dziećmi 2 lata i 9 miesięcy. Zabieraliśmy do bagaznika łóżeczko składane, wózek i zamawialiśmy dodatkowy pokój.Jezdzilismy nad morze, nad jezioro.Teraz mamy własną posiadłość nad jeziorem i odchowane dzieci:D

Gość gość
Dokładnie, my też jeździliśmy na wakacje. Jedno dziecko 7 miesięcy drugie dwa latka i nie było problemu.

Gość gość
Ja jeździłam z moją córeczka. Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Zakopane, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-zakopane z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
Ale to przeciez zaden problem jechac z malutkim dzieckiem na wczasy,nasz syn mial niespelna 3 miesiace gdy samochodem do Hiszpani sie wybralismy i wcale nie bylo jakiejs tam udreki czy problemow z drzemkami,nie stwarzaj sobie problemow.Wynajmij domek lub pokoj w hotelu spakuj dzieciaka i w droge :) A reszta sama sie pouklada.

Gość gość
Autorka sama jest niezorganizowana i to mega!! I jakaś nieporadna...

Gość gość
ale z ciebie niedojda... nie masz łóżeczka to kup