Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespodzianka n

pomylki "usg"

Polecane posty

Gość niespodzianka n

Hej Czy którejś z was zdarzyło się ze lekarz pomylił się co do płci dziecka. U mnie w 14 i 18 tc była dziewczynka teraz w 22 tc zrobił się chłopak. Na moja prośbę gin sprawdził dokładnie czy to czasem nie pepowina i stwierdził że nie. Ciekawa jestem czy może się to jeszcze zmienić?

Gość gość
Hej. Tak. Ja miałam Miec dziewczynke. A nie byliśmy na 3d i jak dziewczynka to ok. Imię wybrane. Wszystko dograne. Poród. Cesarka. Lekarz wyciąga dziecko i pyta sie " co miało być?" Ja mowie " dziewczynka" a on z uśmiechem " chłopiec" osmialismy sie z tego i fajnie jest. Mam wspaniałego syncia :)

Gość gość
My imię tez wybraliśmy a raczej nasza córka która siostrę chce i koniec hehe

U mnie na poczatku trzech roznych lekarzy mowilo, ze chlopak, pokazywali siusiaka. Potem robilam test Nifty, ktory okresla tez plec u wyszlo, ze dziewczynka. Potem lekarz prowadzacy na usg 3d potwierdzil brak siusiaka :-)

Gość gość
U mnie do 30tc bylo ze dziewczynka u dwoch roznych lekarzy, no a potem dowiedzialam sie ze jednak chlopiec.

Gość gość
Moja koleżanka przez całą ciążę słyszała, że chłopiec a urodziła dziewczynkę. Nie robiła badań prenatalnych.

Gość gość
jak lekarz nie jest pewien nie powinien mówić, najgorzej jak ktoś nastawi się na daną płeć, chyba w przypadku pierwszego dziecka jest to bez różnicy , ale przy drugim często jest dramat, bo jest córka a ktoś chce syna, lub na odwrót, leżałam na sali z dziewczyną co chciał córkę bo synka ma, i co urodził się syn a ta niezadowolona, widać było że ma dość tego dziecka, i tacy ludzie nie powinni decydować się na dziecko, najważniejsze żeby było zdrowe