Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się iść do psychologa

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu czuję, ze przydałaby mi się rozmowa z jakimś psychologiem, bo czasami nie radzę sobie już z własnym życiem. Ale mam jeszcze jeden problem – boję się iść do psychologa. Wydaje mi się, że mnie nie zrozumie, ale coś złego sobie o mne pomysli. Proszę podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniemi z tym związanymi, byliście u psychologa? Jak to wyglądało?

Gość gość
ej. psycholog nie ocenia! on słucha i w zależności od problemu z jakim przychodzisz stosuje odpowiednią technikę pomocy. wielu ludzi korzysta z pomocy psychologów. ja też. to świetny sposób na to, aby ktoś szczerze pokierował Tobą i pomógł Ci w problemie. najważniejsza zasada psychologów to taka, że zawsze mówią prawdę, więc nie musisz obawiać się, że tak jak przyjaciel zcy przyjaciółka nie powie Ci całej prawdy bo boi się, że Cię zrani. polecam , jeśli czujesz taką potrzebę to idź. pierwsze spotkanie to wywiad, może uda się, że doda Ci skrzydeł już na pierwszym spotkaniu. polecam młodych psychologów. powodzenia!!1

Gość gość
Nie ma się czego bać, psycholog to też człowiek, pamiętaj :) poza tym codziennie przyjmuje ludzi z różnymi problemami nie jestes jedyna, więc głowa do góry! Jeśli jestes z okolic Krakowa to polecam Ci pania psycholog Kingę Bujak-Brodowicz, jest przesymapatyczną kobieta i do niej na pewno nie musisz się bac pojsc:)