Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chudne......

Polecane posty

Gość gość

Najpierw zastanawiałam się czy nie przystopowac z dietą, bo schudłam z 5 kg w ciągu 3 tygodni, a teraz waga stoi w miejscu. W ciągu ok 7 tygodni schudłam łącznie 7 kg, ale ostatnie 2 od świąt. Dieta- zdrowiej, po prostu. Bez słodyczy i zbędnych tluszow. Najpierw bylo to 1300-1500 kcal. Potem zaczęłam ćwiczyć na stepperze ok godziny co dzień, dwa, rower no i spacery. Może nie 10000 kroków dziennie Ale poniżej 5000 nie schodze. Jem więcej, ale też więcej spalam. Myślę że ok 1500-1800 kcal. Wzrost 170 cm, aktualnie 80 kg. Dzisiaj nawet więcej. Co robić? Zejść poniżej 1500kcal? 31.05 idę na komunię i zalozylam, że schudne do 75 kg. Dzisiaj już chyba nie jest taka pewna...

Gość gość
podaj przykładowe menu wraz z godzinami posiłków. Podaj absolutnie wszystko ,nie pomijaj alkoholu i tego jednego paluszka co cię córka poczęstowała

Gość gość
Wczoraj np. Owsianka na mleku z cynamonem Pół pomarańczy Pierś z kurczaka ( papirus) młode ziemniaki ( 2) marchewka i fasolką szparagowa z wody 3 kromki chleba ig z masłem, szynka, ogórkiem i pomidorem 2 śląskie z szynki i 2 kromki W międzyczasie 2 kawy z mlekiem i woda mineralna. Ok godziny spokojnej jazdy na rowerze plus 70 min stepper (6000krokow)

Gość gość
nic mi to nie mówi bo nie podałaś kiedy daną rzecz zjadłaś i są tajemnicze 2 kromki -co to za kromki? 2 śląskie z szynki-co? parówki?Ile tej fasoli,jakie masło i jaka szynka? Poza tym za mało białka.

Gość gość
Kromki to te o niski indeksie (4x5 cm - takiej wielkości) , masło oselkowe, piersi nie zjadłam całej, fasolka i marchewka tak 2/3 talerza. Robiłam też dla męża i syna i dałam łyżecZkę masła do wody. Szynkę kupuje surową i sama parze. Śląska no, może nie całkiem parowka , w składzie 97% mięsa. Godzin nie pamiętam, bo dzień mi leci strasznie. Śniadanie o 8 z synem , obiad ok. 15. Ostatni posiłek jadłam o 21- zasnelam o 1 w nocy. Alkoholu nie piję, bo karmię piersią.

Gość gość
czy taki steper odpowiada 10000 kroków spacerowych,wiem głupie pytanie ale igdy nie miałam z tym styczności,jak to działa ?

Gość gość
Myślę, że tak. W każdym razie ja tak liczę. Stepper liczy pełny krok- lewa-prawa. Mam skrętny i myślę że ok 5 cm po obwodach zeszło. Z opony mniej- ok trzy, ale i tak dobrze,bo w biodrach było 105 a w opinie 101. Taka nieforemna jestem

Gość gość
a powiedz mi jeszcze prosze ile czasu zajmuje Ci zrobienie tych 10000 kroków na steperze,bo ja mam spacer jako alternatywę i tak mysle ile czasu mam pochodzic żeby mi schodziło

Gość gość
Ja mam aplikacje w telefonie - krokomierz i w zasadzie jak idę z synem na zakupy robię niecałe 5000. Jak idę pieszo do rodziców ( teraz rzadziej bo syn nie chce w wozku siedzieć) to robię 12000, ok 2 h.Jak wracam z rehabilitacji i zrobię zakupy to wybija 10000. Na stepperze wczoraj przez niecałe 70 min zrobiłam 6000 Ale w różnym tempie 1 min naMax a potem 5 min zwykłym tempem. Strasznie mnie to nudzi. Na początku nie byłam w stanie 100 kroków zrobić bez odpoczynku czy chociażby podpórki w postać komody. Teraz czasem pomacham hantlami , ale nie za długo po mam zakwasy a muszę mieć siłę w rękach żeby dziecko podnieść

Gość gość
Kurczę, ja mam podobnie, waga stanęła i osttanio nawet po całodziennej głodówce nic nie spadło... :o

Gość gość
Ja od ponad dwóch miesięcy jestem na diecie i ćwiczę, a schudłam tylko 5 kg :O Masakra, strasznie mnie to zniechęca. Miałam 72 przy 171 cm, a teraz 67 :/

Gość gość
no ja na początku schudłam sześć kilo, po majowym grillu siup! kilogram do przodu i nie mogę go z powrotem zbić :(

Gość gość
Macie jakieś sposoby na podkręcenie przemiany materii?

Fajny sposób,zeby pare kg zrzucić,nie mówie ,ze jest to złoty środek żeby schudnąć 20kg w miesiąć bez wyrzeczeń bo oczywiscie jest to nie możliwe,ale 5,6 kg na 2 miesiące jak najbardziej,dobrze przyśpiesza metabolizm,polecam http://nplink.net/XTQtSxUf

Gość GochA_89
Z odchudzaniem to nie jest taka prosta sprawa. Ja już próbowałam różnych sposobów ale gubi mnie podjadanie ;/ Mam pracę biurową i do kawy zawsze coś skubnę bo ktoś przyniesie ciasto czy jakieś inne przekąski a opona rośnie. W tym roku to już pobiłam mój rekord wagowy bo przeszło ponad 70 kg ;/ zawsze było koło 62/64 kg. Załamałam się naprawdę bo tłuszcz mi sie wylewa ze spodni. Postanowiłam spróbować odchudzania z therm line fast bo kumpela to brała i faktycznie schudła. Ja biorę 3 tydzień i widzę, że 3 kg zeszłam bez jakiś ćwiczeń czy diety. Zobaczymy jak pójdzie dalej ale mam nadzieję, że do lata pozbędę się opony :)

Gość Martyna 26
Tabletki warto kupować ze sprawdzonych miejsc, ja przed zakupem sprawdziłem spora ilość rankingów, które dały mi pewien obraz sytuacji. z niezależnych mogę polecić ten ranking tabletek odchudzających: http://preparatynaodchudzanie.com.pl/, bo w sieci są różne rzeczy. Warto stosować się do zaleceń na ulotkach i dodatkowo ćwiczyć, wtedy efekt będzie gwarantowany. Osobiście wybrałam te http://nplink.net/btkjP7vM bo miały bardzo dobra opinie i efekt był wspaniały. 13 kg w 1,5 miesiąca... figura na wakacje IDEALNA!!