Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę przesłać

Polecane posty

Gość gość

Żadnej wiadomości o zebranych pieniądzach dla ofiar po tym jak wysłałam jedyny wpis prośbę o wsparcie dla ofiar katastrofy. Wszystkie moje treści oraz mój nik uznawane są za sqpqpxamx. To mój ostatni wpis na tym forum. Aquxsxiwa19xx

Gość gość
Moja prośba o pomoc została zgłoszona przez uczestników tego forum do właścicieli portalu jako szkodliwa tym samym każdy mój wpis i mój nik będzie traktowany podobnie. Nie rozumiem jak komuś mogła przeszkadzać prośba o pomoc dla ofiar trzęsienia ziemi. Nie chcę mieć z wami więcej do czynienia.qxqxagusia19xxx

Gość gość
i nie przesylaj -bo te pieniadze nie trafia tam gdzie trzeba!dasz 50 zl(przyklad)to z tych 50 zl.moze dojsc 1 zl.reszta idzie na administracje,nikt za darmo nie pracuje,wiec kochanie zostaw sobie pieniazki i sie wcale nie przejmuj ,

Gość gość
niech sobie zglaszaja ,NIKT CI NIC NIE ZROBI,tu wcale nie ma modki.TU JEST TYLKO PRAVIK 24 lat,a co on moze zrobic?g00vno.Wiec nie martw sie😍

Gość gość
Chciałabym xxxxxxrównież na Kafetxxxxxerii podziękować za pomoc w zbiórce pieniędzy i darów na rzecz ofiar trzęsienia ziemi w xxxxxxccNxexpxaxlxu. Osobiście dziękuję nieznajomej osobie z Zacmoxścxia za rozpropagowanie akcji na xxxxxxxxinnych portalach społecznościowych. Osobiście zebrałam na mojej uczelni 476xxxxxxx złotych i 60xxx groszy. Wiem że to nie tak dużo ale pieniądze zostały już przeznaczone na zakup ryżu dla najbardziej potrzebujących. Pomoc wciąż jest potrzebna i zachęcam do wsparcia. Dziękuję raz jeszcze osobie z Zaxxxxmoxxxxściaxxxxxx Agnxxxxieszxxxka 19xxx Jednocześnie pod podziękowaniem jestem zmuszona podpisać się innym nickiem. Nie wiem dlaczego ale wpisy spod mojego adresu uznawane są za sxpxaxmxxx (ten też) i nic nie mogę przesłać. Napisałam do Kafeterii z prośbą o wyjaśnienie i rzekomo mój jedyny wpis z prośbą o pomoc dla poszkodowanych został zgłoszony przez użytkowników do usunięcia jako sxpxaxmxxc. To mój ostatni wpis na Kaxxxfetxxcccerii. Ludzi dobrej woli proszę jednak o dalsze wsparcie.