Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dziewczyny ocencie te buty proszeee

Polecane posty

Go艣膰 ikiz
a dlaczego niekt贸re dziewczyn 艣migaj膮 w fajnych butach (jak te za kolano) a inne w takich nijakich? Taka umiej臋tno艣膰 chodzenia w szpilkach to jaki艣 wyj膮tkowy talent? trudny do nauczeni si臋 czy jak?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
go艣膰ula ale sama przyznaj ze te czarne kozaczyska sa ku******e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym chodze wlasnie w takich kolorach ziemi, cieplych pastelach itp. Te butki beda mi pasowaly na codzien. Kup sobie lepiej taki za kolano jak by艂y wy偶ej. Dopiero zrobisz niesamowite wra偶enie (pod warunkiem 偶e figura masz jak ta ze zdj臋cia).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za kolano na lato? :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰ula ale sama przyznaj ze te czarne kozaczyska sa ku******e X kur***wi膰 to si臋 mo偶na i w trampach albo balerinach. A tamte kozaczki s膮 eleganckie. Super dla kobiety pi臋knej i pewnej siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ikiz no to k***a sam sprobuj to zobaczysz. Rozwalacie mnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to do tego te buty s膮 ok, ja mam zawsze kazdy element ubioru zdecydowany. I tak lepsze ni偶 te debilne kiczowate szpileczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ikiz
go艣膰 dzi艣 przepraszam, ale ja na serio pytam, bo nie wiem a mnie to zaciekawi艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ula
go艣膰 dzi艣 go艣膰ula ale sama przyznaj ze te czarne kozaczyska sa ku******e x x mo偶e tak,dla mnie s膮 z pazurem ,do tej styliacji na foto wygl膮daj膮 w sam raz,s膮 stonowane jeansami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e takie lubi膮? M贸j facet NIENAWIDZI szpilek i og贸lnie obcas贸w, a ja uwa偶am 偶e s膮 kiczowate i wiejskie, wol臋 艂adne wygodne solidne buty. Po choler臋 mam si臋 m臋czy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰ula dzi艣 x na fajnie, ale sama by艣 si臋 tak ubra艂a na miasto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i umiem chodzi膰 na szpilkach, ale nikt mi nie powie 偶e to tak samo wygodne jak adidaski. Laski ledwo w tym chodz膮 i kr臋c膮 dupa jak kaczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 , brawo za prawidlowe i zdrowe podejscie Twoje i ZWLASZCZA Twojego faceta :-) nice :-) ja tez uwazam ze obcasy na codzien wygladaja kiczowato, no chyba ze kobieta musi je ubierac do eleganckiego stroju do pracy np. A tak to po co? Zeby bazar贸we z siebie robic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W dobrze dobranych adidaskach nie jedna laska wyglada seksowniej i bardziej kobieco niz w szpilkach. Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szpilki nadaj膮 si臋 wbrew pozorom najlepiej na zim臋, na 艣nieg i l贸d - cienka szpila, z metalowym flekiem. Na lato wol臋 co艣 na p艂askim, bo obcasy obcieraj膮 strasznie jak jest gor膮co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ula
go艣膰 dzi艣 go艣膰ula dzi艣 x na fajnie, ale sama by艣 si臋 tak ubra艂a na miasto? x x Tak,o ile but by艂by stabilny,wbrew pozorom jest mn贸stwo stabilnych szpil. Nie ubra艂abym do tego mini,ale jeansy jak najbardziej A termin "na miasto" mi si臋 nie podoba:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tu by艂y i takie co w butach na szpili do lasu chodzi艂y i si臋 tym chwali艂y. X ba, by艂y tu i takie co si臋 chwali艂y 偶e kozaki na szpili s膮 w lesie praktyczne bo jak szpila mocna to mo偶na kopniakiem rozbi膰 kawa艂ek drzewa i b臋dzie na rozpa艂k臋 na ognisko- podobno praktyka powszechna w艣r贸d licealistek na szkolnych ogniskach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety mylisz sie go艣膰ula. Ta kobieta z twojego linka wyglada o cale lata swietlne lepiej i gustowniej niz tamta wyszykowana na d****arsko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ula
haha pami臋tam ten temat o szpilkach w lesie bodaj o jakies ognisko chodzi艂o :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
popatrz tu a p贸zniej wr贸c do fotki na stronie2 ,tu jest wg mnie k******o i wiocha a tam sexapil i klasa http://www.zeberka.pl/art/wasze-stylizacje-po la-26697 hahaha no fakt wiocha :) ale szpilka metalowa wi臋c pewnie praktyczna, do tego jw. rozbijania drzewa w lesie, przynajmniej si臋 nie z艂amie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ula
go艣膰 dzi艣 Niestety mylisz sie go艣膰ula. Ta kobieta z twojego linka wyglada o cale lata swietlne lepiej i gustowniej niz tamta wyszykowana na d****arsko. x to jest Twoje zdanie ,ja mam inne,c贸偶 ka偶dy ma sw贸j gust,gdyby艣my mia艂y wszystkie taki sam by艂oby nudno:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰ula ile ty masz lat, 偶e taki styl uskuteczniasz? LO ju偶 sko艅czy艂a艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 mi si臋 ta stylizacja podoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ula
uko艅czy艂am lat x temu :) ma prawo sie komus nie podoba膰 ,tak samo jak mnie nie podobaj膮 sie buciki z linku autorki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie te szpilki s膮 wie艣niackie. Nigdy nie widzia艂am normalnej kobiety w takich - same solary i blachary wytapetowane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale kt贸re?bo te z drugiej strony tematu s膮 extra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Dla mnie te szpilki s膮 wie艣niackie. Nigdy nie widzia艂am normalnej kobiety w takich - same solary i blachary wytapetowane. ta ze drugiej stylizacji wygl膮da fajnie. Normalna 艂adna dziewczyna. Szpile zadziorne fakt, ale to s膮 buty na sporadyczne wyj艣cie wi臋c chyba OK.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to 偶e szpili s膮 g艂upie albo wie艣niackie mo偶e powiedzie膰 tylko kto艣 kto nie umie w nich chodzi膰 i go zazdro艣膰 zjada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ula
a pami臋tacie hit na tramki na szpilce?

Udost臋pnij ten post