Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ocencie te buty proszeee

Polecane posty

Gość gość
gośćula a w tych szpilkach z twojej stylizacji to da się pochodzić? czy to tylko taksówka-klub-taksówka? Bo cienka i wysoka jednak.

Gość gość
te autorki mi wcale się nie podobają. Za to dwie kolejne stylizacje są świetne.

Gość gośćula
tu nie było żadnej mojej stylizacji,ktoś wrzucił fotkę na stronie 2 a ja wrzuciłam dla kontrastu na stronie 3,nie wiem bo poluję na takie jak ze strony 2 ,ogółem jak już sie nauczysz chodzic na szpilkach to znajdziesz takie w których da sie przetańczyc noc całą :)

Gość gość
gość dziś No właśnie pewnie jakieś paniusie blogerki , które wstawiają swoje fotki w szpileczkach na instagrama i na tym ich praca polega x Widziałem takie, paniusie blogerki modowe, jak to się nazywa, które robiły sobie foty w pięknych i niebotycznie wysokich szpilkach, tylko był jeden w tym feler, że one ledwo w nich stały i z trudem chodziły :D x buty ze zdjęcia są brzydkie jak wszystkie koturny naprawdę, lepszy jest jakikolwiek obcas, nawet bardzo niski, nawet centymetrowy, nawet szeroki i płaski, żadna szpilka niż koturny, które są ohydne i psują chód

Gość gość
Nie moj styl, ale pasuja do spodnicy/sukienki na lato. A jesli chodzi o farbe to te w kolorze nude

Gość gość
te ostatnie mi się podobają. Lubie buty na metalowym obcasie, są praktyczne i się nie zdzierają.

Gość gość
gośćula dziś do takich jak ta laska ze strony 2 to trzeba mieć też taką figurę jak ona. Jak nie masz, to będziesz wyglądała śmiesznie zamiast seksownie.

Gość gość
Całkiem całkiem ;)

Gość gość
nic ciekawego. za to kozaki fajne

Gość gość
na codzien to uwazam ze są odpowiednie