Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ocencie te buty proszeee

Polecane posty

Gość ikiz
a dlaczego niektóre dziewczyn śmigają w fajnych butach (jak te za kolano) a inne w takich nijakich? Taka umiejętność chodzenia w szpilkach to jakiś wyjątkowy talent? trudny do nauczeni się czy jak?

Gość gość
gośćula ale sama przyznaj ze te czarne kozaczyska sa ku******e

Gość gość
Poza tym chodze wlasnie w takich kolorach ziemi, cieplych pastelach itp. Te butki beda mi pasowaly na codzien. Kup sobie lepiej taki za kolano jak były wyżej. Dopiero zrobisz niesamowite wrażenie (pod warunkiem że figura masz jak ta ze zdjęcia).

Gość gość
za kolano na lato? :-(

Gość gość
gośćula ale sama przyznaj ze te czarne kozaczyska sa ku******e X kur***wić to się można i w trampach albo balerinach. A tamte kozaczki są eleganckie. Super dla kobiety pięknej i pewnej siebie.

Gość gość
ikiz no to k***a sam sprobuj to zobaczysz. Rozwalacie mnie...

Gość gość
No to do tego te buty są ok, ja mam zawsze kazdy element ubioru zdecydowany. I tak lepsze niż te debilne kiczowate szpileczki.

Gość ikiz
gość dziś przepraszam, ale ja na serio pytam, bo nie wiem a mnie to zaciekawiło.

Gość gośćula
gość dziś gośćula ale sama przyznaj ze te czarne kozaczyska sa ku******e x x może tak,dla mnie są z pazurem ,do tej styliacji na foto wyglądają w sam raz,są stonowane jeansami.

Gość gość
Może takie lubią? Mój facet NIENAWIDZI szpilek i ogólnie obcasów, a ja uważam że są kiczowate i wiejskie, wolę ładne wygodne solidne buty. Po cholerę mam się męczyć?

Gość gość
gośćula dziś x na fajnie, ale sama byś się tak ubrała na miasto?

Gość gość
i umiem chodzić na szpilkach, ale nikt mi nie powie że to tak samo wygodne jak adidaski. Laski ledwo w tym chodzą i kręcą dupa jak kaczka

Gość gość
gość dziś , brawo za prawidlowe i zdrowe podejscie Twoje i ZWLASZCZA Twojego faceta :-) nice :-) ja tez uwazam ze obcasy na codzien wygladaja kiczowato, no chyba ze kobieta musi je ubierac do eleganckiego stroju do pracy np. A tak to po co? Zeby bazarówe z siebie robic?

Gość gość
W dobrze dobranych adidaskach nie jedna laska wyglada seksowniej i bardziej kobieco niz w szpilkach. Taka prawda.

Gość gość
szpilki nadają się wbrew pozorom najlepiej na zimę, na śnieg i lód - cienka szpila, z metalowym flekiem. Na lato wolę coś na płaskim, bo obcasy obcierają strasznie jak jest gorąco.

Gość gośćula
gość dziś gośćula dziś x na fajnie, ale sama byś się tak ubrała na miasto? x x Tak,o ile but byłby stabilny,wbrew pozorom jest mnóstwo stabilnych szpil. Nie ubrałabym do tego mini,ale jeansy jak najbardziej A termin "na miasto" mi się nie podoba:P

Gość gość
tu były i takie co w butach na szpili do lasu chodziły i się tym chwaliły. X ba, były tu i takie co się chwaliły że kozaki na szpili są w lesie praktyczne bo jak szpila mocna to można kopniakiem rozbić kawałek drzewa i będzie na rozpałkę na ognisko- podobno praktyka powszechna wśród licealistek na szkolnych ogniskach.

Gość gość
Niestety mylisz sie gośćula. Ta kobieta z twojego linka wyglada o cale lata swietlne lepiej i gustowniej niz tamta wyszykowana na d****arsko.

Gość gośćula
haha pamiętam ten temat o szpilkach w lesie bodaj o jakies ognisko chodziło :D:D

Gość gość
popatrz tu a pózniej wróc do fotki na stronie2 ,tu jest wg mnie k******o i wiocha a tam sexapil i klasa http://www.zeberka.pl/art/wasze-stylizacje-po la-26697 hahaha no fakt wiocha :) ale szpilka metalowa więc pewnie praktyczna, do tego jw. rozbijania drzewa w lesie, przynajmniej się nie złamie :P

Gość gośćula
gość dziś Niestety mylisz sie gośćula. Ta kobieta z twojego linka wyglada o cale lata swietlne lepiej i gustowniej niz tamta wyszykowana na d****arsko. x to jest Twoje zdanie ,ja mam inne,cóż każdy ma swój gust,gdybyśmy miały wszystkie taki sam byłoby nudno:)

Gość gość
gośćula ile ty masz lat, że taki styl uskuteczniasz? LO już skończyłaś ?

Gość gość
gość dziś mi się ta stylizacja podoba

Gość gośćula
ukończyłam lat x temu :) ma prawo sie komus nie podobać ,tak samo jak mnie nie podobają sie buciki z linku autorki.

Gość gość
Dla mnie te szpilki są wieśniackie. Nigdy nie widziałam normalnej kobiety w takich - same solary i blachary wytapetowane.

Gość gość
ale które?bo te z drugiej strony tematu są extra

Gość gość
gość dziś Dla mnie te szpilki są wieśniackie. Nigdy nie widziałam normalnej kobiety w takich - same solary i blachary wytapetowane. ta ze drugiej stylizacji wygląda fajnie. Normalna ładna dziewczyna. Szpile zadziorne fakt, ale to są buty na sporadyczne wyjście więc chyba OK.

Gość gość
to że szpili są głupie albo wieśniackie może powiedzieć tylko ktoś kto nie umie w nich chodzić i go zazdrość zjada.

Gość gośćula
a pamiętacie hit na tramki na szpilce?