Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobily gdyby wasz facet dostal takiego maila

Polecane posty

Gość gość

moj facet dostal takiego maila a ja blam na internecie w jego telefonie i go przeczytalam...bylam w szoku:-( ,,hej słonko,spałam dobrze bez majteczek gotowa ,super jest z ranka poczuć cię twardego w sobie ,spodobało mi się z ranka wypiac się z boczku i poczuć cię głęboko w sobie , piekny jest ten twój ptaszek wypełnia mnie całą cudownie tęsknię za nim on wie jak mi dogodzić ,na sama myśl o nim robię się mokra i go pragnę . Dzisiaj wibratorkiem sobie zrobię tym dużym bym poczuła się podobnie jak z twoim w sobie z tobą jest lepiej ale dobre i tyle lubię się bawić wibratorkami sprawia mi to większa przyjemność niż bym miała mieć w sobie innego bez uczucia ,a z wibratorkiem można się fajnie zabawić i dostać super orgazm usmiech.gif podniecają mnie takie różne zabaweczki w c**eczcee ,a może kiedyś zabawimy się tak razem ,banany ostatnio wszystkie zjadles ,ale następna raz a kupię ogórki chyba nie zjesz usmiech.gif z ogoreczkiem też jest super , oj niedługo będzie sezon na kukurydzę usmiech.gif tego ci nie odpuszczę tak jeszcze nie robiłam a z tobą chce wszystko robić podniecasz mnie bardzo, czuje się najszczesliwsza kobietom gdy cię mam w sobie ,ty masz waruneczki bym szalała za tobą Pasujesz mi że wszystkim ,i już jestem bardzo mokra gotowa i podniecona ,ale mi się teraz kochać chce ,gdybym cię teraz miała to bym cię z siebie nie spuscila musiał byś mnie konkretnie wybzykac tak bym piszczala z rozkoszy Waldku pragnę cie bardzo mocno sex z tobą to coś pięknego ,ale jeszcze musimy z francuskiego się podszkolic pomogę ci w tym bardzo chętnie kocham 69 może ty z czasem też bardziej polubisz usmiech.gif Ojj jak sobie przypomnę te lodziki z polyczkiem szok jak my daliśmy radę raz po raz i ze się nie udlawilam usmiech.gif pierwszy raz w życiu zrobiłam takie coś było mi cudownie chce powtórki usmiech.gif . Miłego dnia ,całuski ,, co mam myslec , jestem wsciekla .:-(( ??

Gość gość
Ojj jak sobie przypomnę te lodziki z polyczkiem szok jak my daliśmy radę raz po raz i ze się nie udlawilam usmiech x Masz zdanie klucz. Jeśli twój facet potrafi kilka razy pod rząd, to możesz go udusić. Jeśli może tylko raz, to jakaś kretynka robi sobie z niego jaja. W ogóle ten język w jakim jest napisany mail, jest jakiś taki infantylny. Błąd stylistyczny na błędzie. I to pierwsze zdanie, hej spałam dobrze, bez majteczek gotowa i zaraz opis stosunku:) To spałam i stosunek się trochę kłóci ze sobą, nie uważasz?

Gość gość
tego nie da sie czytac, blad na bledzie

Gość gość
tez tak sadze wypociny!!

Gość gość
To juz bylo wczoraj ah te marne prowo :(